You cannot ...



---
You cannot see it coming
Always without a warning
You need to hold on tighter
Find a brand new start

There is no limit to what can be done

Idag har man hunnit grisat ute i solen, skruvat i bilen och i fiddyn, kände bara för att skruva bort allt från fiddyn, har som tänkt ta och tvätta upp alla delar och vaxa lite saker nästa helg, det är kul att små pyssla ibland.
Sen så slänga farsan just igång grillen så det lär bli Gomaten idag med, fan va fet jag blir... Crap!.
Jadu sen blir det att chilla ute tills min buss går ikväll, det var som tänkt att jag skulle åka med ruben, men då skulle han visst köra nån annan väg och förbi hans tjejshemställe osv, så då fick jag inte åka med.. men Usch jag hatar åka denna buss, men jag måste ju ändå  till stan så den blire ändå.. Suck!.

Men nu ska jag ut i solen och försöka hålla humöret på topp, hatar söndag, vet inte varför, men blir alltid på dåligt humör..
men men ha en fortsatt bra dag nu.







---
Now i'm walking away from everything. no more that



Just the way it goes

Nuni, nu ska jag ut och bränna på solbrännan, det är 26 + ute och hur fint som helst, nu ska jag bli brun!
Orkar inte tänka på något annat just nu, idag blir min glassar dag.
Nu ska jag alltså ut och lägga mej och pressa, haha
det gillas, ha en bra dag.
Jomen jovisst.


haha sne och rolig.


---
I can take something and make it so much more

I set my sails in newborn skies

Jag kan börja med att säga att mitt kafferus har försvunnit förlänge sen, det har väl hunnit bli ett antal sånna idag,
men mot kvällen blev jag som bara helt död och dålig. men sånt får man ta efter en sån här mysig dag.
Så nu kommer jag väl skirva massa svammel och sådant för nu är jag inte precis vaken, är som en sovande fast ändå små vaken bäbis, men men.

Var ju i klöverträsk idag hos Syrran Marie. Det var riktigt trevligt där,  nu när vi alla i familjen samlades där och myste till det.
Sånna här tillfällen är riktigt sköna ändå, vi kom dit vid 12, eller vi kom sist jag åkte ju med farsan för jag är här hemma, de andra hade redan hunnit vare där nån timme men men, då vi kom dit blev de fika, det var lyx, måste bara säga att jag har typ gått upp 7kg nu idag, Har ätit allt för mkt!. men sen så blev de mkt fotboll och jag försökte både stå, och gå på händer och sådant ute i solen det var ju kul. Det är alltid kul att göra saker med syskonen, speciellt när vi nästan aldrig är med varandra så där alla samlade och så menar ja, men det är kul när de väl händer, då ska man passa på!.

Sen blev det mat, Mums! de blev ju inte grillat som jag trodde, men de blev inge sämre kan jag säga, de blev typ kina mat,
det var mumsigt de med! och då åt jag och åt jag, jag är som en person som aldrig kan sluta äta! inte bra inte bra, måste jag säga. men jag älskar mat, varför ska man inte njuta och äta sej övermätt, lika bra att äta medans man kan, man vet ju aldrig när maten tar sluta. haha
efter de blev de lite vollyboll spelande och fotboll och lite annat mixat,
camilla tog massa fula men ändå roliga kort som jag ska slänga upp sen när jag får dom.



Sen blev det också Marängtårta och kaffe, det var också övergott, så jag nästan åt ihjäl mej igen, men som tur va klarade jag av de med. Men gud vad jag älskar fika också, haha


Sen blev det lite allt möjligt roligt, vi var som små barn där ett tag.
sen så skickade vi iväg farsan på en flygtur, det var som perfekt väder för de där, jag skulle inte tacka nej till att fara och flyga över landet så där, men det ska jag ju göra när jag får tid.



sen ja hände de väl de vanliga vildandet, tills vi skulle åka hem, jag var så död i bilresan hem så jag sov typ hela vägen,
och nu ligger jag ju här och försöker komma ihåg vad jag ska skriva, hälften av sakerna jag skrivit är säkert bara tjoller men det var min dag ialf, och jag gillade då den. Ni får tycka va ni vill.


--



Jag tycker om denna låt, har typ nött den hela vägen dit och hela vägen hem!.


---
Lika bra att ta allt som de kommer istället.


Everything has an ending anyway,
But
You still spin me right round, baby. Right round like a record, baby. Right round, round




kvitter

Dagen är ung, Oja.
Vädret är kanon, Oja! Men det är så det ska vara en lördag morgon, man ska vanka upp och känna den varma vinden slita sej in under ögonlocken, sen bara höra lite små irriterande fågel kvitter, nemen det är härligt att vakna upp av solen ändå.
det är som att man myser med sej själv för en liten stund, haha.

Igår hände det inte alls mkt, vad ledig, tog de lungt med att gå upp tidigt gå på ett snabbt möte, kom dit en timme förtidigt, så jag fick gå och fula mej på stan, men de lyckades jag ju göra, sen gick jag upp igen, blev  upp svept av ruben så då for jag och hjälpte han hos samme, med att slå upp lite panel, sen gick jag där ifrån till lägenheten hämtade mina saker, gick ner mot stan träffade elin lina och så, sen blev de hem resan, där fick jag träffa tanden och läsken också, dom är ju som dom är, två små roliga prickar..
sen väl här hemma städade jag ur bilen, tog de lungt, osv, sen somnade jag tidigt.
men gårdagen var ju inge speciell, var bara tvungen att skriva den för att tråka ut er.

Men idag så blir det betydligt mer spännande hoppas jag, Det blir ialf en sväng till luleå, eller klöverträsk, där syrran nu bor, och min andra syrra för den delen också, men vi ska till marie, den äldre av dessa två, och där ska vi fira henne för att hon fyllde 32 igår, och sen ska vi passa på att fira farsan för han fyllde 60 förra veckan men under den veckan smet han iväg till dalarna, så vi har som planera att överraska han nu.

Han vet inget just nu, det är de som är lite roligt, han tror bara vi ska dit för att fira syrran, men Nej nej.
vi ska väl äta och grilla och så blir de väl tårta på sidan av också, men det gillas!, sen så blir det att skicka farsan på hängflygning, haha. det kommer han inte vara beredd på, han ska typ få åka där ifrån ända till Svansele, sen tillbaka.
det är nått jag också skulle vilja testa, men jag får väl vänta tills jag är 60 då. haha

Nej men sånna där saker ska jag passa på och göra nu när jag är ung, ska fan göra allt, vadå man vill ju vara cool!
Och ha gjort allt, så det blire, ska int vara nån gammal torrboll när jag bli äldra och inte kunna skryta, jag ska kunna skryta mer än alla, så alla de små skitar som ska lyssna på mej blir avundsjuka. haha!

Men nu ska jag gå ner och fika sen bär det av, men jag hoppas ni andra har en bra dag.
Jomen jovisst.



--



Bara för att, asså Mums!, de skulle ändå vara gott med en sån där just nu!.
              
Haha nemen nu jävlas jag bara med er, erkänn ni kommer gå och köpa en fettig pizza nu bara för att jag ska äta gott grillat och tårta och sånt. haha!



---
you know what i think!

solsolsol



Kanon mys väder, hallå!
Nu ska jag ut och gå, ner till stan och göra de ajg ska, sen får vi se vad som händer, jag är som bra på att göra inget.
så det ordnar sej nog ändå, ha en bra dag.
Jomen jovisst.

---
suck

Be ready to fail

Bla bla bla, kan man säga om mina senaste dagar, dom har inte alls varit trevliga, dåligt väder, jag har inte varit på bra humör, har haft mkt och tänka på, och allt har bara varit Crap. Så jag orkar inte skriva om de, mer än att jag har typ bara,
Praktiserat, och fick höra att jag kommer få jobba där från och med nu på måndag och ända tills den 14 agusti, och det är väl de ända pluset under denna vecka, annars jag har väl bara sprungit och tränat typ, så det har väl inte alls varit så kul, speciellt under detta väder som varit.

Men nu börjar ju de ju rulla på ändå, Det är fin fint väder ute, så det ska bli skönt att springa senare igen, efter jag tvättet och städat klart.
Helgen då, eller imorrn är jag ledig för att jag ska ta och gå förbi abf, sen lite andra ställen så att allt är klart så jag kan börja jobba på måndag, men sen ska jag väl och glassa i solen, träna, sen får vi se om jag gör så att jag far hem till svansele å solar, mekar i bilen, lanar lite med anton, och kanske till och med, tar första fiske turen för sommaren, kanske blir en monster gädda jag kommer in me, man vet ju aldrig, jag är som ändå rätt bra på att fiska upp stora fulingar.

Sen lördag, blir det luleå, då ska syrran och farsan firas, då blire mys me tårta, grillning och annat roligt.
Det ser jag fram emot!. Nu ska jag ialf fortsätta med min tråkiga städning.
hare bra.
Jomen josvisst.



---
i want it so bad, but it can never happen so it time to forgett and go on.

Off the grid for a brief moment...





Vandrande döing.




Är så trött... Orkar int skriva nått.

---
Lika bra att låta de försvinna.

tomburk

Trött och sliten känner man sej, det håller ju inte, här försöker man vara på topp, men det är int lätt när man känner sjuk, även om jag inte är de.. Usch.
Jamen, idag har de väl inte alls hänt så mkt, som vanligt då, for på pratiken var ändå rätt skönt att gå dit imorse..
Även om jag var riktigt trött sådär utan vidare, ville bara sova längre men sånt går ju inte, men ialf. kom dit,
sen blev det klippning hela dagen, men jag klagar väl inte, det var kanon väder, så att gå fram och tillbaka på en gräsmatta är väl int så farligt, även om man inte ser så smart ut. Jag mena vadå, gå och putta en sak fram åt tillbaka, det är som fotboll då.. Jaga en boll, hur smart är de. haha, nemen nu ska jag int klaga, vi är ju som vi är, det vi gör måste ju ändå göras för att de ska bli nått av denna värld, men nu svamlar jag allt för mkt.

Efter praktiken kände jag för att springa broarna, så de blev av, eller jag bruka springa från lejonströmsbron, sen de två andra broarna och sen stanna när jag kommit runt till den mittersta igen. Det är en liten sväng, men den funkar!.
Sen gick jag in köpte lite fruk och sånt, sen blev de Mat!, Jag älskar mat. man kan ju inte leva utan det alltså!.

Sen kom den där förgräsliga känslan igen.. asså jag bara ville sova, orkade knappt nått.. usch tycker inte om de, men det blev en 20 min power nap, sen gick jag vidare till gymmet för att få ta ur mej mina sista krafter, är typ helt slut nu, men jag känner ändå som att jag vill ta och fara ut och springa en liten sväng till, för de kommer typ vara dåligt väder imorrn, och då lär de ju inte vara så trevligt att springa..
Inte bra inte bra, men det kan ju inte alltid vara bra, för vadå.. vad skulle då vara bra, man kan ju inte alltid ha de bra, även om det är så alla vill ha de, men men,

Usch jag hatar ändå att vara ute i regn..
Det är som så kallt och trist, och allt går så segt, det är verkligen inte trevligt nånstans...
Men man måste ju ändå fara, men sånt är livet.
Nu ska jag väl försöka hitta på nått som ger mej lite extra kraft så jag orkar fara och springa,
Kan bli så jag bara lägger mej på sängen och somnar, man vet ju aldrig, sömn är ju också alltid bra!.
Men ha en fortsatt bra dag!.
Jomen jovisst.





---
Jag vill ha en mysig sommar!

banan asså.

Skönt me lite sol så är på morgonen, haha jag skriver alltid något om vädret när jag vaknar,kom jag just på.
Men vadå äre fint så äre ju alltid trevligt att börja med nått fint och härligt, hoppas bara de håller i sej hela veckan, så denna sista vecka går snabbt.

Nu ligger ialf kvar i sägen, har nys duschat och  åt just en banan. de där var väl intressant, eller hur!?
Nemen det är som händer idag, är inte heller så intressant, de blir att fara på praktiken snart, känns som jag vill sova 6 timmar till, bara ligga och dra mej under täcket, där är de så varmt och mysigt. men onej, de får man ju inte...
Men efter praktiken, blir det väl att springa en sväng, typ broarna, sen ta mej upp för att få i mej nå mat, sen träna senare på kvällen, de är min dag de. Inte alls så speciell, men det kan man ju inte ha varje dag.
Nu ska jag göra mej klart för att rulla vidare, så ha en bra dag.
Jomen jovisst.



---
Sometimes the wrong thing is the right thing to do



För grillad.

Ändå en mysig helg,  med blandade upplevelser, Mysigt att lana ett tag med grabbarna, de va som riktigt skönt ändå bara vara grabbarna där och fula oss, det tycker jag var mysigt. Vi spela ett spel som var ruskigt kul ändå, haha.
Det är både spännade och läskigt, sen är de så roligt när man är några stycker i samma spel samtidigt. det är de bästa!.
Killing floor heter ialf spelet vi lirade mest, eller typ hela dagen. haha



Sen ja, de va tänkt vi skulle lana å chilla hela helgen, men då blev freddy så hetsig så vi for till de stället, eller de blev bara jag och johan då, för anton och jensen var som inne i deras Lanmode så de skulle inte sluta så dom for till stan och forstatte hos anton tror jag, Men jag och johan vi styrde upp oss, och freddy styrde så vi fick oss dit för en liten slant, det va rätt mysigt ändå. haha eller de va kanon kul där måste jag säga, trodde det skulle va ett sunkigt ställe ute i skogen, men de var ju inte så, eller nog för att de va inne i skogen någerst i Stavaträsk, men sättet var fint, kanon bra party ställe ialf. så vi får dit och drack, jag drack tandens vin, det går och dricka, det kan jag ändå rekommendera, ialf då man inte har tänkt festa sen blir de bara så, då är det alltid bra att ha nått halvdant att få i sej snabbt. så fyllan kom till sist, sen vet ja int, de va då kul så vitt jag vet, det var mysigt. men att sova i en gammal Kall husvagn, nog för att de var ju bättre än att sova ute ialf under natten , men när de börja närma sej kl 9 så var det typ varmare ute än va de va där inne,
Men det var som ändå mysigt att sova där, ett tag ialf.!!  sen i slutet fick jag mysa och sova med johan haha.




Slita personer alltså! haha.


Nog ändå mer slitna rackare..!   (minns inte när detta tog men..)



Sen blev de ju mkt städning, det var ju som om de vore ha vare en askalas fest där dagen före, men just ja det hade det ju vara. haha. men det gick bra ändå, Andrè var duktig på att städa fatiskt, vi andra chillade mest som nå lata as vi är.
Sen blev det in mot stan, fick åka med André, sen var jag, toffe, elin och vad han nu heter, men de minns jag inte, men han är schysst ändå. Vi for och åt pizza, det va riktigt gott, toffe som har snackat om den där pizzan hur länge som helst, och nu fick jag äntligen tag på en, åh, Oja! den var god, god god, riktigt god ändå!


elin orkade inte äta upp.. ha..!

Sen fick jag åka med in, så då hoppade jag och johan av vid ica, köpte lite tee och sådant, sen tog johan bussen hem, och tag tog en promenad förbi ruben för att hämta mina saker som jag skickat med honom, och nu sitter jag här hemma i den stöiga lägenheten som verklingen borde styras upp men det lär jag int orka för än i slutet av veckan skulle jag tro.
men nu ska jag ialf lägga mej och ta det lungt dricka vatten och smälta pizzan, för ikväll blire åter ut och löpa en sväng, det är som rätt skönt att ha kommit igång med löpandet igen. det är härligt.
Men jag hoppas ni andra haft en sån här mysigt helg som jag, för det behöver man ibland.
Nu får ni ha de.
Jomen jovisst.







---
Jamen hallå!.
Hur ska det här gå, allt är som så svårt vissa gånger.
men livet ska inte vara lätt alla gånger, det blir som mer spänning om allt bara är skit ibland, hm elr?

sumpen.

We used to have this figured out
We used to breathe without a doubt
The nights were clear for the first time that I'd see
We used to have this under control
We never thought we used to know




Nu ska de ut och vildas.
Let it come, let it pass

---
sommar sommar sommar!

moln

Nu har man varit ute och sprungit, de var riktigt skönt, även om det gick riktigt tungt idag.
men nu sitter jag ialf och små lanar med grabbarna, det är mysigt ändå, det kanske blir så vi far ut och spelar lite fotbolls golf, och sen grilla lite, det är kul de med.
Imorrn får vi se vad som händer, de kan bli vad som helst de, men jag tror de blir nånting i stil av, Grillning, solning, fiske, och lite lanade, eller så kanske de kan bli fest, men vi får se vad grabbarna säger,
Nu ska jag ialf forsätta mysa och snacka strunt, sen får vi se.
ha en bra kväll ni andra.
Jomen jovisst.




---
why why why?

Snuggets

Vaknade tidigt, som jag hade tänkt, hade tänkt gå och träna tidigt typ vid halv 8, en nae kände bara min energi i kroppen inte fanns där, så de blev att chill tills nu. och är de fin fint väder också, så de blir att gå och träna snart, sen efter träningen blire väl att löpa ner mot ävlen och kanske en sväng runt, vi får se.

Sen idag ska jag nog hem till svansele, som jag också nämnt, men det ska ialf bli härligt.
Nu ska jag styra till mej själv sen gå till gymmet, men ha en bra dag ni andra.
Jomen jovisst.





---
We Are Not The Ones To Blame

Take it or break it.

Då har man hunnit varit och bakistränat, vissa gånger går de bra, vissa gånger håller int magen. men denna gång gick de riktigt bra, kände mej fräsch även om jag var lite seg, såg ju ut som en vandrade sopa, men de nöjer väl nån ialf.
och nu håller jag på med maten, Mums de blir fläskfilë och pasta, ja ni fattar de bruka oftast bli gott ialf, känner mej som en kock ibland, och det är ju nått jag vill bli, som jag sagt förut.!  De skulle va så skönt om man bara kunde bli de man ville, då skulle ju alla vara nöjda, det måste styras till tycker jag.


På tal om mat



Sen ska jag väl ta de lungt nån timme, sen löpa med brorsan en sväng, hoppas min mage är bra då, haha.
Sen ska jag tvär sola också tänkte jag, det är så skönt de. Och det behövs.. haha.
Efter de kanske de blir så jag far hem och tar med mej lilla Jensen och datron, så de kanske blir en Lan/spring/chill helg för min del, sånna gillar jag. har som börja behövas de på sistonde. De ska bli skönt också, att snacka grabbsnack, och så, då kan man som bara sncka om vad som helst, det är härligt de me. så ska de vara ibland. !

sen ska jag se till att stiga upp tidigt om dagarna och ta och göra min äggsmörja, Älskar ägg, och det är så bra om man ska springa senare underdagen, man får som en så bra grund att löpa på. Sen ska jag ju sitta ute och sola om de är bra väder förståss, vadå jag stiger oftast upp tidigt, så då kan jag sola nån timme, medas de andra små pojkarna sover. man måste ju ta vara på tiden.!

Sen har jag väl tänkt att köra lite fiddy, och se om det går och få nån fisk, fiske är ett av mina stora sommar intressen måste jag säga, det är mysigt att vara ut på vattnet.!
Sen så blir det väl att baka och laga goda maträtter och så, jag gillar att baka, kalla mig kvinna!.
Nemen det är härligt att vara i ett större kök kan man säga, man har som mer frihet.
Muffins kan de bli alltså, då kan jag bjuda små grabbaran, så slipper dom trycka i sej massa annat crap.














H.I.M
Gillar den grupper alltså, ända sen elina visa den för mej, de va längesen har jag som alltid gillat deras musik, blir som fast direkt jag hör en låt av dom. Asså han har som en så äkta och ärlig röst, känns de som, det är som så klockrent med musik och allt. Nog för att de är mer Depp musik, men den är så bra ändå, var bara tvungen att skriva de.




Inte bästa kvallan, men ni får söka på spotify, där finns de bättre



Fundera på hur jag skulle se ut om jag antingen snagga mej, eller skaffar längre hår än va ja haft, haha skulle nog vara ful på i båda alternativen, men ändå det är kul att tänka på, haha






Haha, denna bjuder jag på!
   en gammal rolig bild.



haha, det tar typ år att skriva ett sånt här inlägg, jag går mellan spisen och datron hela tiden, och hittar på fula saker att skriva.


Slänger upp lite bilder bara för att de blir roligare då.



Minnen


Saknad


Resan igen om sverige till stugan
     Men roadtrip i sommar ska de bli

-


Dalarna



---
Jag är som jag är, förvirraad, sprallig, helt tokig, och dum, På mitt lilla sätt, men jag gillar mitt lilla jag ändå!.

its a dangerous game we playing, you never when it will break and everything craches

trappuppgång

nemen hallå, varför ska alla sova en torsdag kl 6 på morgon, eller jag såg pf var uppe, men det rä bra.
man ska ta vara på dagen, det är kanon väder och sånt, då ska man int sova och va dålig, hellre är man vaken och är dålig kan man säga, igår.. jag vet inte, jag tror de sluta nähstan förtidigt eller något sånt, de blev inte som de skulle ialf, men så gåre ibland, sånt får man ta. Idag ska jag då försöka styra upp mej, vi får se vad jag menar me de, har inte kommit på de än men de blir säkert nå bra de, nu tror jag att jag ska ta en dusch och sen bli fräsch, sen kanske ta en promenad eller nått, behöver en tanke ställare skulle jag tro, det behöver nog alla nångång då och då, lika bra att ta den på morgonen då alla sova, då kan man tänka för sej själv, ajja nu ska jag styra lite här.
Ha en bra dag ni andra... De ska jag ialf försöka ha.
Jomen jovisst.




---
Inget verkar funka just för inom den delen, men det är nog så att de ska int gå.

underbart.

Vilket väder!.
Är trött och trodde de skulle va regn idag, men onej, vädret är på min sida, Gu så härligt, så nu blir det att springa iväg till praktiken, eller vi får se om de blir å springa men, det blir de nog efter. en sväng runt, sen in på stan tvärt, sen på gymmet. sen får vi se vad kvällen kan erbjuda. det blir nått bra känner jag på mej. Men nu måste jag snabba mej,
Så ha en bra dag ni med.
Jomen jovisst.








---
Man kan ju alltid hoppas.

the way

Inte alls peppväder..
Men då slår man på denna, sen ordnar allt sej!.



----
let's get it right this time.

Bara för att.!

Blev ändå tvungen att skriva min dag ändå, det har varit kanon, redan imorse var jag peppad på att fara på praktiken, även om jag var as trött, blev ja bara så peppad att fara tid pågrund av vädret :). Det var ju strålade sol, vem blir inte taggad att gå ut då?. Så jag gick dit,

sen fick vi jobba med samma sak hela dagen, men jag klagar inte fick vara ute i solen och grillad idag, se ändå jag kan klaga på är väl skit "elbilen" vi fick, den fick seriöst segare än en död snigel, haha så vare!! Men de vi fick göra var att rikta upp gravstenar, rätt chull jobb ändå, så idag har jag fått brun färg på armarna måste jag säga, de känna härligt. Kommer kanske inte vara så snygg ön jag åka bada eller nå, för se är bara ansiktet, armarna en bit av halsen och en vit av benen som är bruna, men det är sånt jag får ta.

 Sen när jag slutade ringde ruben och erbjöd mat så dit fick jag efter jag BRit en sväng på stan och köpt nya löpardojjor, så nu blir det nästan att börja köpa dagligen. Skönt! Jag fick dom 50% off också, var lite slug och tryckte dit en sån där röd realapp, de funka, jag tjäna in pengar där måste jag säga ;). Men nu sitter jag hos ruben och ska snart äta, sen ska vi fara och träna, så allt ordnade sej.
sen kanske de blir att löpa lite senare ivkäll, vi får se hur mkt ork jag har.
men jag hoppas er dag varit lika härligt.
Jomen jovisst.




---
vill ju de, men de går nog inte...

sunny day

Idag har det väl mest blivit solande för min del, Solade väl typ 2 timmar på förmiddan, sen blev de fotboll med bröderna, jag stod målis, känns ändå som jag var rätt bra, ett tag ialf. Sen bar de av hem igen fotade lite tvärt, sen  då la jag med ute bara för att grillas lite extra, somnade där ett tag, och då tror jag att jag blev lite brännd, men sånt får man ju ta, Brun ska jag ialf bli! :).

Sen blev de åter åka till stan, de va skönt att jag fick åka med brorsan, hatar att ta bussen på kvällen, men idag slapp jag.
Så nu hinner jag göra de mesta, typ göra käk, sen göra nån slags lunch till imorrn.
Men nu ska jag chilla till de, eller ialf ut en sväng isolen, måste gå upp och handla lite små saker.

Måste ändå säga att denna helg har varit en Mix. Vissa stunder var helt kalas faktiskt. Sen var det grymt skönt att få vara hemma med syskonen och bara ta de lungt i detta underbara väder som varit, nu hoppas jag det håller i dej, så jag kan grilla till det på praktiken.

Just ja, Kan bli så att denna blogg blir helt Off ett tag, eller vi får se.
Jag vet inte riktigt, känns nästan som att jag ska chilla med skrivandet ett tag, skriver ju ändå bara massa tjoller.
Men ni ser väl om de kommer nå mer, eller inte, Men förr eller senare skrvier jag väl.
Höj röj.


Här kommer lite bilder hem ifrån,
Hare bra!.
Jomen jovisst.

















---
if it should work, i would go for it!

mjölk och ostmacka.

En härligt morgon, eller jag vet inte har inte varit med om så mkt idag, de ända jag har hunnit med, är väl dasset och fotat johan nu när han sover som ett sär, med datron på magen och så, som ni ser där nere på bilen, haha
Undra va han drömmer egentligen, de kan va nått riktigt mysko de, man vet ju aldrig.

Men men, vad händer idag, min finurliga hjärna har inte kommit så långt på den tanken än men,
Jag tror väl de blir att lägga sej och sola lite, behöver lite mer färg känner jag, kan int va vitare än de ni andra ju...
Efter de blir de väl kankse att springa en sväng, om du brorsan orkar, annars får jag väl fara själv.
Det är skönt de, måste bara köpa nya löpar skor, då jag kommer till stan. Ja så det blir väl stan senare idag då, för måste ju in så jag kan göra lunch och sånt till imorrn. Bara två veckor praktik kvar, sen är jag fri från det. Känner skönt ändå... behöver lite ro känner jag.
Så nu vet ni min underbara dag, mer får ni inte vet denna stund.
Men ha en bra dag.
Jomen jovisst.




---
If you don't make mistakes you aren't really trying.

Stekande väder och Grillat.

Idag har som varit en bra och härlig dag måste medge, Har som hunnit med mycket, eller mycket och, men mycke chillande i solen ialf. Har kör fiddy en sväng, de var väldigt härligt, sen så har jag pillat i bilen, drage lite kablar för ljudet och så där, sen har jag förståss grillats i solen, sen nu mot kvällen gick vi upp till stugan ovan för och grillade med kusinen, det var myigt, och riktigt gott!, älskar grillat.

Sen stod vi där ute och snackade om allt möjligt, haha
Det är som roligt att bara stå och lyssna där också, för dom, asså ruben och rolle, sen kusinen andre, och sen 2 till, dom är ju äldre, och dom har som en annan äldra humor, det är riktigt roligt att bara lyssna, haha
Nemen Jag har ätit så mkt nu så jag känner bara för att ta de ruskigt lungt och bara se nån film eller nått,
Eller ja, det kan bli att jag hänger me rolle och de andra och hittar på nått, vi får se.
Annars blir det att chilla till de, med film om och, det är lite trist att se själv, men de får jag ju ta.. nu när jag for hit..
Men det går väl ändå, ajja ha en bra kväll!.
Jomen jovisst.





---
Ett helt katastrofalt stort mysterium

Skönt me svett!

Nu har jag hunnit varit ute mkt idag, det är såå härligt här hemma allstå!.
Var nyss ute och sprang med brorsan, de gick riktigt bra med tanke på att jag inte har sprungit så mkt på sistonde,
men jag krossade han ändå, är väldigt nöjd!. så nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ut i de fina vädret igen, Mys!
Tidigare idag, var jag och köpte glass måste jag också säga, det känns verkligen som sommar nu tycker jag, sol, glass och bra musik, Helt Okeej alltså!.
Men nu ska jag duscha, ha en fortsatt bra dag hörre ni!.
Jomen jovisst.









Tog ett antal fula bilder som jag lägger upp så ni får nått att skratta åt,
Just innan jag ful tog, så försökte jag göra volter och sånt, är ju int så lyckad på de, men det är roligt ändå.

---
Smack smack kvack.

jaha.

Kanon väder, ensam hemma, och en god smörja ute i solen. Kan de bli bättre, nja typ inte, eller skulle Vilja ha sällskap av just dej:). Min smörja ja den inne håller 4 ägg, lite mjölk, salt, 2 små tomater en korv och lite purjolök. Det är gott de, sen ett glas blåbärsoppa:).så ja, jag sitter har ute i solen med iphonen och skriver från den, de är skönt med trådlöst ;). Men nu ska jag äta upp, sen sola mej riktigt brun;). Sen springa mej finare, haha de lär tä 100000 mil de men, lite nytta kände de gör, me. Ja, ha en bra dag. Jomen jovisst.







---
 Ett avslutat kapitel, jaha.

I need... and i know it!

Vad ska man göra med livet!?
Våren är ung och oanvänd, Jag vill vara ung och oanvänd, jag känner mej just nu som en Opantad pantburk som är pantad...   Jag vill vara använd, allstå jag vill leva livet, det är ju nu när man är ung och oberäknelig, man ska göra allt.
Har tänkt och tänkt nu här på morron, jag vill inte fästa mej här i stan än!.. Tänkte så här, skulle jag få jobb här i stan nu, skulle jag ju bli fast... För de som har jobb här i stan dom är ju som fast, de har som redan livet upp gjort, dom har ju pengar, ja men vadå de får inget speceillt liv, de blir ju bara som att de jobbar känner sej bättre än alla andra för de har jobb, men synd..! Ni är ju fast, ni har allt uppgjort, ni har som planerat att stanna här. Det skulle aldrig jag kunna göra, känns det då nu, Skulle kunna satsa allt på dead man's hand,  Vill ha en förändring i mitt liv!.

 Jag vill flytta här ifrån nu, jag vill bara hoppa ner i älven och komma upp nån annan stans, sen bara möta nån som säger:. öh du ser rysligt dåligt ut, vill du ha ett nytt liv!?, nemen varför ska man int leva livet när man nu kan, det finns nästan inget som står i vägen, eller pegnar är ju de man måste ha!... varför finns de..  det stoppar ju upp allt, Korvstoppning allstå!...

Jag känner många äldra personer som är helt klart super hälriga i sej själva, men det är ju därför de har varit ute och levt livet, de har varit runt i världen och pluggat och testat på allt. De vill jag också ha, jag vill ha en ny stil, en ny dialekt, ett nytt allt. Vill bli en ny roligt skön person!.
Men nu måste jag ta tag i de här och göra nått, ska gå klart denna utbilding jag håller på med, sen ska jag ta och kika hur de ser ut i övriga sverige, sen kanske bara flytta.. de finns saker som kommer göra att de inte kommer gå att flytta, men dom får följa med!. För det skulle vara så skönt och så kul, att bara få känna på att testa något nytt. plugga till psykolog, det är nått jag vill göra, så det kanske blir det jag ska böja med.. typ flytta till uppsala sen ta en 3årig utbilding där eller något liknade, det skulle vara nått!

Men nu ska jag sluta hitta på här, de där kommer nog aldrig hända, livet är för upp gjort och tråkgit för att man ska kunna göra nått helt oförsägbart..

Vaknade ialf kl 8 imorse, helt pigg och förvirrad, fattade inte var jag hade gjort, allt va typ INTE på sin plats, de stod vatten glas över allt, jag måste ju ha drickit sen glömt bort att jag hade ett glas, sen tagit ett nytt eller nått, minns ialf nästan inget får igår, men sånt händer... Men jag har som fått för mej nu att de bli inge mer festade!.. .
Ajja, sen då jag börja fatta lite bättre, så styrde jag till mej, sen gick jag ner på stan, köpte en jucie, och en räkbaguette, sen satte jag mej och chillade uppe vid bussgrillen,  De va skönt, de va gott, de fanns nästan inget bättre just då.
Då hade jag de bra för några ynka minuter..   Just ja, jag fick slut batteri på iphonen, så jag letade upp en gammal mp3, och tog den och gick ner, asså det finns så mkt gammal bra, och skön musik på den som jag nästan glömt bort, hur härliga låtar som helst allstå!..
Men men  åter igen, jag satt där tills bussen kom som jag skulle ta för jag kännde att jag ville bara komma ifrån stan för en sväng, så jag tog den, och sen fick jag från bron, men som tur va kom rolle min bror efter typ halva vägen, så då hopp jag in där och fick åka hem, det var rätt skönt.. även om det är hur häligt som helst att bara vara ut och gå.
Men men nu sitter jag ialf här och bara skriver massa tjoller som sagt, men det är skönt att bara skriva vad man tänker ibland, det behövs faktiskt.!
Men nu ska jag ta mej ut och gå igen, behöver tänka, behöver få lite ro.
Ha en bra dag ni andra.!


Så lost är jag!.

---
it's like a storey the can't be true

upp och ner eller!?

Nu äre slut på de. fan å! Men jag kan int säga så mkt!
Men drickadet är slut på nu, måste komma igång sattsta på träningen istället, sen är drickandet ändå bara skit,.
Jag blir ju bara Lost, verkligen inte bra, Jag tror jag var paranoid igår elr nåt, jag minns inte alls mkt, men ah.
Förlåt alla om jag gjorde nått dåligt!. nu ska jag ialf göra nått, fundera på att gå på gymmet, men jag trro int jag hinner, eller jag vet inte riktigt, kankse ska ta bussen 10, så om jag är på gymmet snart, så hinner jag köra de övningar jag vill. så kanske, annars blire att chilla sen gå ner på stan vid 9. men men nu ska jag rulla igång och styra mitt liv.
Ha en bra dag ni andra!.




---
falling into a feeling.

woala!

Då var man vaken igen, trött som en riktigt sömning nattuggla..
Idag måste jag ta morgon bussen här ifrån till stan, hatar de... de brukar oftast vara fullt med snorungar i den..
Men men det får jag väl ta, sen när jag kommer till stan, ska jag ta och göra ett prov direkt, sen efter de blire fika. haha.
Sen hm, vad vare nu igen, jo vi skulle gå upp mot växthusen vid statiol, och kika en sista gång, sen slutar jag nog, om jag inte minns fel, så då får jag fundera hur jag ska göra, om jag ska stanna istan för idag, eller om jag ska fara hem.
Hem känns nästan mer lockande, de finns inte mkt att göra här hemma, Men det är skönt med lite lugn och ro ibland,

Jag kan ju alltid köra Fiddy, meka i bilen, springa med hunden, eller något sånt, så vi får se hur jag gör.
Men nu måste jag göra mej klar och sånt, ha en bra dag nu!
Jomen jovisst.





---
=)

+!

Nuså! är bilen  Äntligen! Hemma, Har väntat och väntat på denna bil, men nuså, nu är den min!.
Nu är det bara en hel del småjobb som ska göras, rost ska tas hand om, sen ska den nog lackas, sen ska jag trycka in nytt ljud, sen så är den nog färdig för att glidas runt med. Så om nån vecka så är det Brum brum som gäller, Mys!
Nu ska jag lägga mej och se nått tror jag.
Jomen jovisst.






---
hoho!

Gu va härligt!!

Blev upp hämtad av farsan, sen for vi till samme, och lastade på bilen, sen fällde farsan trädet som skulle ner, de gick bra, sen rullade vi hem. Och då blev de grillat, Åh jag lovar jag åt säkert 4 portioner.. men jag älskar Mat!.
Sen föra vi åt, så for jag och körde en sväng med Fiddyn, finns nästan inget härligare än att fara och köra i solen.

Kanon alltså, nu sitter jag här, allstå här upp och bara glassar, ska chilla ett litet tag nu, sen ska jag ut och tvätta bilen, sen blir det att köra lite mer fiddy, sen senare ska jag se om jag får med mej lillbrorsan ut och springa lite.
Det är skönt de, men här får ni lite biler!
Nu ska jag ialf ut igen i de härliga vädret.














---
Ha. asså, de där trodde jag verkligen inte.
Men skit samma..

dm dmdmdmd!.

då satt man här i lägenheten igen, ska bara skriva nått snabbt innan brorsan eller om de blir farsan som ringer , för dit ska jag snart och hjälpa till, sen hem med bilen, ska bli skönt å komma hem bara för idag, sen hit på möte och göra slut prov, sen kanske det blir hem igen imorrn, vi får se. om de int bli nå bättre här i stan, men jag tror de blir hem, men vi ser ju.

Ialf, denna dag har gått snabbt, vi var på några lekplatser och kollade idag, och sen gick vi igenom allt vi lärt oss, och så.
så imorrn blire prov, sen upp på växthusen igen, sen slutar jag väl vid 2 eller nått, det blir skönt så vi får se vad som händer då, hoppas de blir nått me lina ialf, men nu ska jag plocka ihop lite saker och så, ha en bra fortsätting av denna dag nu!
Jomen jovisst.




---
Livet är härligt ibland!

wie.!

Där satt den!.
Eller jag vet inte kanske, va snackar jag om nu, ingen aning.
Nemen hallå, ny dag nya möjligheter, det är bara att plöja på och se vad som händer.
Ska ialf ner nu snart som vanligt, sitta chilla, lyssna, Osv.  Sen får vi se, jag trändade då dubbelt igår, det tog på känner jag idag, men det är skönt de med, jag trände faktiskt så bara för att idag ska jag nog fara hem en sväng, för efter kursen så ska nog farsan eller om de blir brorsan som hämtar upp mej, sen ska vi till brorsan ja, Där ska vi hjälpa han fälla ett as stort träd, sen så ska vi ta och köra hem min bil, på släp, men tro int de är nå skrot för de. Haha!
Nemen den är rätt frän behöver bara kollas igenom och testas lite, men det är farsan tillför, Tur han är duktig på sånt.!

Så det blir alltså att följa farsan hem då, sen där hemma ska jag väl, fixa lite i bilen, Köra Fiddy!, kanske fota lite.
Sen hade jag tänkt ta en sväng med hunden, alltså springa en sväng, det är alltid skönt att springa med hund måste jag säga, då blir man som lite extra peppad, älskar sommarn, och jag älskar att sprigna me hunden!.

Men men nu ska jag ta och klä mej och göra mej klar så allt är i ordning för dagen.
Men ha en bra dag ni andra!
Jomen jovisst.!






blommor.

Lunchen måste vare den tråkigaste tiden under dagen för mej för under denna vecka ialf.
Eller nog kan de va skönt me lite ledig tid, men vadå, en timme mellan halv 12 till halv 1, sen bara gå omkring på stan, det är ju inte så kul, de va väl funka väl första dagarna, men nu är de bara trist.. men som tur idag, så fick jag mej in hos brorsan, han va inte hemma, men det är ändå skönt att ha nånstans och sitta och ta de lungt och så.

Vi for på en sån där plantskola idag, men jag tänkte innan vi varit där, asså under lunchen bara: hur kul kan de bli, tänk er själv att gå på plant skola!?. sen bara kolla på blommor, vadå dom är väl inte alls så speciella elr? Nae det är dom ju inte, så jag satt där och tänka och hoppades på att jag skulle komma dit och sen bara hitta en trisslott med typ en miljard på.
Fatta va kul och lätt allt skulle bli då, då skulle jag få bjuda alla jag känner långt här ifrån stan!. Och sen där borta, vars de nu kan va, där skulle vi göra allt, asså allt typ, hoppa fallskärm, hängglida, Dyka, åka ubåt, Jah.. ni fattar, alltså allt galet man kan hitta på!. Det skulle vara nått de!. Men men, de där satt jag alltså och tänkte under lunchen, men som ni ser, jag är lite specill, men vadå tänker man så där blir allt lite roligare, och lite mer glädje här i världen är väl inge fel, Det behövs ju verkligen, så tråkigt som det kan vara.!

Jag är som jag är, en sprätt, ett påhitt, jag är en rolig prick, hoppas jag ialf.
nemen vi var ju där uppe och så, föst när vi kom dit, så kom de fram nån snubbe och snackade om stället där, hur de var, och hur de fick i plantor osv, sen gick vi runt med vår, lärare, eller vad man nu kan kalla han.
Vi gick runt medans han berättade om alla olika blommor och träd, sen när han hade snackat klart, fick vi bara gå omking på de där lilla området i en halvtimme bara för att fördriva tiden, så ni ser ju hur mkt vi har att göra, haha!


Sen for vi tillbaka till e4an, och då fick vi fika, de va mums, sen tjollra vi på med massa prat, sen sluta vi..
så jag gick in mot stan , träffa anton, fixa åt han, sen nu sitter jag här i lägenheten och ska snart äta, så jag ska orka träna sen. Efter de ska jag nog ta de lungt ett tag, sen fara och hjälpa bror min, sen hem och sova, Jag älskar att sova!!!.
Men de skulle vara mysigare med sällsak!, men men,
ajja ska slänga upp nå bilder också, allstå där uppifrån. 
Jag vet, det är coolt att ta kort på blommor och sånt, jag är rätt stolt, eller så inte, men de blir alltid lite mysigare att läsa om de finns nå bilder.
jomen jovisst.












---
Det är så synd att det inte går!.
Ah får inte tänka så nå mer!.

Bluff

Igår blev de ändå inte alls tråk som jag trodde, lina och walaa kom förbi, eller walaa gjrode inte mkt mer än sitta vi datron och tjattra, men de gjorde inget. då fick jag å lina mysa, det var mysigt, sånt gillar jag!!
Sen blev jag så trött efter de farit så jag slog på en serie sen somnade jag som ganska direkt.. haha jag har börja bli så trött nu på sistonde, men så kan de va ibland. Jag behöver nog ta de lungt ihelgen och få känna lite ro, det blir nog en lugn helg för mej ialf.     

Men gu vad härligt med sol! Joja, nu ska jag snart upp från sängen och klä mej..
Sen blire väl som en vanlig dag idag, ner på stan, in på skvätt kursen, sen stan, hem äta och sen träna.  Lika bra de,
Tror inte jag har så mkt mer roligt att skriva faktsikt..
Nae, så ha en bra dag nu ni andra.
Jomen jovisst.




---
Så här får jag inte tänka..!
Varför finns det just två!?.

Pjutt,

Min dag..
Den har varit rätt trist måste jag säga!. for till e4an, lyssna på massa saker om gräs, träd osv, Ah det funkar ialf, sen kom det dit någon från komunen som ville ställa nå frågor om kursen och så, sen skulle hon ta nå kort för att lägga upp på hemsidan, så då blev jag tvungen att gå ut, så jag kommer väl hamna nånstans sen, ful som styrk och allt, men de får man ta. haha

Sen gick jag bara och chillade på stan under lunchen, Det var inte alls lika kul som de bruka...
sen efter det for vi upp till sjungande dalen och gick omkring där och kollade, medans nån gubbe som jobbar där uppe pratade om allt möjligt.. sen for vi upp på "Ok backen" haha, gissa va det var före de var Ok backen, jo det har varit en stor soptipp, det visste då inte jag!. men man lär sej något nytt varje dag.
Efter de gick jag och tränade, och nu sitter jag här i sängen och äter mat.. Det är gott!

Sen ikväll lär jag inte alls göra nått.. Tråk asså!.
Men jag vill ha trosdag nu! säger int varför men jag vill bara de.
ajja nu ska jag äta vidare och se nån serie.
Jomen jovisst.


ovärt!

Mysigt värre vakna upp en timme förtidigt av johans mysko ringsignal...
men jag lyckades ändå somna om, och sova min fina, sköna och härliga sömn. Nu är jag vaken och ren!, eller ren och ren vet jag väl inte, efter jag duschat och skulle torka mej, så när jag börja torka håret börja de lukta öl, men oja då visade det sej att handuken jag använde hade jag visst också torkat upp öl med, haha men vadå det kanske är nått nytt, jag kanske startar nått nu. men fint väder verkar de också vara, så jag har inte mycket att klaga över, Ska ändå bara ner och sitta och lyssna halva dagen.
Sen ska vi upp till Ah, jag minns int, men efter de slutar jag, så jag lär väl sluta vid 3 så då blire och köra ett tungt benpass. Det längtar jag typ efter, haha.

Men nu ska jag göra mej klar för dagen, Ha en bra dag ni andra.



Jag vill bli kock!.

smack.

Jahaja, idag har man varit sommarklädd fick jag höra, men det är ju så, man ska kunna gå i shorts nu, Så äre!.
Har väl inte haft så speciell dag, den har varit rätt trist men, de brukar ju vara så på måndagar. Iallafall så vakna jag upp av solen, de va riktigt härligt, Det är ju de bästa att få solen i ögen så man riktigt ser att de är varmt ute, då vill man bara stiga upp och springa ut, eller de bruka jag vilja göra hemma ialf, här finns de som ingen stor gräsmatta att chilla på... Men det är alltid härligt med sol!. Måste nog fara hem nåndag i veckan bara för att få se hur de är där hemma och köra lite fiddy, och sen fixa bilen förståss, den vill jag ju ha NU!, vill ju kunna ta mej nånstans! mest kanske för att jag vill vara med lina mer. hon är som lite extra speciellt mysig. hihi! 

Men idag har jag inte alls gjort mkt, måste jag ju säga, varit på e4an på min "utbildning", man kan som inte kalla de utbilden men ändå, det är nått där man sitter och lyssnar och lär sej.  så jaaa. Sen har jag varit på balder och ätit, asså lunch, det funkade ju. Åt med elina, det är kul att vi kan prata igen, det är som till och från de där, men det är ju förståligt...
Sen fixade jag lite saker åt honken på stan, sen har jag också hunnit laga till gomiddag, de blev, Fläsk filé med strips beasås och lite annat, de blev helt okeej måste jag säga.

Nu ligger jag bara här i sängen och dricker vatten och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå och träna, det behövs verkligen. Har varit lat och ätit dåligt nu den seanste veckan, Inte bra Inte bra, Känns tookigt rutten, men de får jag ta igen nu!.
Senare ikväll när jag kommer hem, som lär vara vid 8 nångång, då blir det bara att ligga här och se serie och ta det riktigt lungt. Men nu ska jag chilla till de tills träning..
Jomen jovisst.


husbil=?

Jag var så trött igår när jag kom hem så jag orkade aldrig skriva nå, även om klockan bara var vid, Hm halv 8 kanske.
Men jag la mej typ och halv sov vid halv 9 haha, Iallafall, så vakande vi upp hos toffe, för vi hade varit där och sett film dagen före. Sen så igår då, skulle vi på vårmässan uppe vid isladan. men först skulle vi förbi coop, så vi tog bilen vi fått låna av linas och elins föräldrar. Jani den bilen ska jag inte göra nå mer ska jag bara säga nu direkt.

Vi for ju, och då vi kom till coop, så börja de ju ösa ner me regn, Det va int så kul för vidrutetorkarna funkade inte. så vi fick chilla inne på coop tills deras mamma kom och fixade, trodde vi ialf. men vi hann äta en god glass innan, mums!
Sen for vi vidare till whaalaa," eller ja hur nu hennes namn stavas. haha, och sen for vi upp dit.
Där funkade de väl, jag och toffe gick runt och svarade på massa onödiga frågor så nån av dessa dumma frågor vi svarade på borde vi ju vinna på.

Sen skulle vi vidare hem, men först upp och köpa en hambrugare på Ok, där uppe. Men de gick ju inte alls bra, för då ska det så klart börja regna, och vi fick som köra, stanna, köra, stanna! haha vi såg ju inte riktigt så smarta ut, men det måste väl nån va!. men vi tog oss upp till sist, så köpte jag och elin hamburgare, för de andra pallade inte.
sen for vi hem till lina och elin igen, då börja de lukta dååligt, Oja, men de va ju därför tjejerna satt i köket, Inte så konstigt. haha,  nemen dom åt surströmming, det är ändå gott, så man kan inte klaga på lukten.

Sen efter de blev det bara att ta de lungt, lina blev lite tookig där ett tag och börja took städa sitt rum, men man får väl fnatt ibland. Sen skulle toffe och elin hem för att käka nån mega god pizza. så då passade jag på att följa med. för jag ska strax fara på min teori, så då kunde jag inte sova där längre.. lite surt men.

Det är kanon väder idag, Skönt men ändå trist för jag måste sitta inne hela dagen.
Men jag hoppas de händer nått så jag får sluta tidigare.

Kom och tänka på en sak faktiskt, Jag måste köpa en ny mindre kamera!. Jag vill kunna ta bilder och lägga upp, det är alltid roliga med bilder, bilder säger ju nästan allt. Så det blir det att köpa,
Sen en tillsak, som ni ser så gillar jag att skriva om saker som alltid går fel. Men sån är jag, jag försöker göra de dåliga roligt, Men de bruka funka. Jag är som jag är, Och det är ju en salig blandning, dum skum, men lite rolig, haha.

Men nu ska jag snabba mej för nu måste jag klä mej och så,
Men ha en bra dag ni andra..
Jomen jovisst.




---
=)

mupp

Jojs, de blev ju som de blev. vi for efter tjejerna hade solat till ica och handlade de goda för kvällen. typ morötter gruka dipp och sen nå glass och sånt, de blev mysigt de. men de roliga va att nar vi kommit halv vägs så börja de regna och då mitt i allt ihop så stannade vindrutetorkarna, haha då blev de lite mer mysigt ett tag, tills de blev rysligt, men de gick ändå, var ändå bara en liten bit kvar. sen när vi kom till toffe så chillade vi med film, gott och sedan poker, sen blev de att sova några onödiga timmar..

Nu är de ialf morgon, och vi ska snart fara på vår saken igen, det är väl mysigt där, men man skulle helst varit rik.
De finns rätt mkt man vill köpa, men men så kan de gå, nu ska jag vara social.
jomen jovisst.



Sådärja, då ...

Sådärja, då var man väl vid liv igen, eller nog har jag hunnit gjort rätt mkt idag ändå.
Men de blev ju lite festande igår, det blev Jag, lina, elina, toffe, jensen, sen komme det väl nån mer minns inte riktigt. Men de blev bra ändå, sen rullade vi ner mot ballen, där funkade det väl, haha måste bara säga, en polis där verkar gilla mej, haha.. Men ialf blev sur igår också, för när vi var där och dansade så var de nån klant som börja knufa och knuffa och knuffa, värsta tönten men men då tappade jag mitt hårband, sen tappade jag mitt andra också, Kul.. Nej!
Men men sen rullade vi hem och Sov haha.

Idag ja, vakande tidigt som jag alltid gör när jag är lite halv bakis och dum, så jag plockade ihop lite burkar och gick upp och handlade lite smått och gott. typ som coca cola, fläsk filè, pommes, och nått mer, minns inte riktigt.
sen chillades de till typ halv 2, sen blev de vårtjollret vid isladan, där vare väl rätt mkt, men man blev som lite små sugen på mat hela tiden, de lukade och såg så gott ut ju.. inte bra att vara hungrig där, måste jag säga!.
Sen så rullade vi hit till lina, och nu ligger jag här uppe och chillar. det är sofgt,
Senare ikväll ska tjejerna sola, då lär jag väl bara chilla eller nått, sen efter de blir de väl film o mys hos toffe skulle jag tro, de lär bli nå, men men ha en bra kväll ni me.
Jomen jovvisst.


Denna datonr suger måste säga!

Haha lyssna.

Idag har jag varit och chillat på praktiken, lyssnat på mycket radio och haft de riktgit kanon, i slutet av dagen for jag i väg med en el bil och bara gjorde det jag ville, så denna dag har varit bra hitils. Sen har jag lyssnat på radio som jag sa, Hahaha
ni måste bara höra på dessa saker, Jag håller på dö!, att det är så asså. haha

Tjena uffe.
hahaha! säger bara de.

Sen kommer ju min låt här, eller ialf min bakis party pop låt! haha.
Mmmbop


haha det finns många fler sånna där roliga men där hör ni att de kan va roligt på radio ibland. haha
Nu ska jag gå och duscha och göra mej klar, sen gå ner på stan och köpa lite dryck. Sen får vi se vad kvällen kan erbjuda.
ajja ha en bra dag.
Jomen jovisst.

cmon.

Wie. Eller så inte, trist, tråkigt, ledsamt dåligt väder alltså. Usch, jag vill inte vara ute och jobba idag. nu blev jag nerstämd.
Men men, sista dagen nu, sen har jag 2 veckor teori. kan bli lite lugnare ändå, slipper ja upp så tidigtr och sånt.
Men nu måste jag gå och göra mej klar fixa lite smått osv.

Men jag hoppas vädret styr sej, så det kan bli bättre senare idag ialf, för då ska jag ha kul!. Så komigen nu, wha.
nemen ha en bra dag ni med, kämpa bara igenom dessa dåliga timmar nu i börjar, sen äre helg, Tänk så häärligt.
Jag älskar helg allstå! Finns nästan inget bättre.
Men men. Jomen jovisst.


run ron rin rull.

Idag har Varit på pratiken, och den gick riktigt bra. hur bra väder som helst, så jag blev väl en aning brunare, sen så for vi och sprang broarna runt, de va skönt och jag blev förvånad att det gick så bra, så otränad som jag är, plus att jag sprang i tunga arbetarskor.. men det va ändå rätt kul, sen fortsatte vi chilla isolen och kratta och så.
sen gick jag till stan och träffade Lina, elin och de två andra eller hur de va, jag har inte så bra koll, haha sorry.
Sen så gick vi och åt, Mums de var gott!. och sen blev det poker hos toffe och elin. sen fick jag åka med lina och hennes mamma hem, så nu ligger jag här och tar de lungt nu innan jag ska sova inför morron dagen.

Den ska bli kanon bra den med. men nu ska jag se nån serie och ta det lungt.
Jomen jovisst.

Så fin!.

Idag äre kanon väder och jag är bara extra glad, haha. Det ska bli en kanon dag! Mys!
men nu måste jag stressa, hatar att stressa på morron men de måste jag nu, så ha en bra dag ni med.
Jomen jovisst.


Godis, dåligt spel.

Skönt vare å träna ialf. Sen när jag var klar så gick jag ut, åh så kände jag va vädret bröja bli vackert, då blev jag glad!. Gud va sugen jag är på godis just nu, jag tror faktiskt jag ska gå upp och köpa lite, eller ska jag de, får fundera ett litet tag, vill , men ändå inte. Ah vi ser vad min dumhjärna kommer fram till.
Sen tänke jag spela ett super roligt spel som jag laddat hem, Men nae då vare nå fel på versionen....
Jag har typ tankat de i över en vecka, och sen ska de så klart inte funka, Lyckat..



De där spelet, men men får väl ta och ladda hem det igen då.
Nu ska jag ialf fundera lite mer om jag ska gå ut och gå, eller om jag ska gå upp på konsum, jasi vi får se vad min kväll kan erbjuda!. Men men nu orkar jag inte skriva nå mer trams, ha en bra kväll.
Jomen jovisst.

Poofff

Idag när jag kom till praktiken var jag inte äns lite peppad, men på med nå lätta regn kläder och sen ut och kratta blomrabatter och gravar. Men jag säger bara, Usch jag höll seriöst på att frysa sönder ibörjan, Men jag kämpade på tills fikat, sen efter fikat va jag som ändå lite extra glad, sen så tog jag typ på mej massor av kläder bara för att jag inte skulle frysa, och de blev de rätt skönt ändå, då gick det bra att jobba. Känner mej ändå rätt duktigt som är ute i detta otroligt tråkiga väder och jobbar. men nångång måste man ju få va duktigt.
Men lunchen var otroligt skönt efter några koppar kaffe, och typ lite sömn så var jag igång igen,. de blev rätt många koppar kaffe, men det behöver vi itne ta upp, haha.
sen efter lunchen så for vi ut igen. haha vi for ner i nå träsk, där vare roligt, dom andra körde fast och allt, det var som de roliga under dagen ändå. sen jobbade vi vidare och till sist fick vi sluta, skönt skönt skönt! , så då tog jag min promenad hem, och nu ligger jag här och väntar på att maten ska bli klar, så jag kan äta, å se serie, sen fara och träna.
Det kommer nog bli skönt, även om jag känner mej rätt slö just nu, men det är bara att bita ihop och ta i.

Men nu ska jag äta och tare lungt, hoppas er dag varit lika ryslig som min.
jomen jovisst.




---
Så snygg!

Vädret!?

Vad har hänt med vårt väder, usch.. det kommer allstå inte bli kul idag, isånt här väder kan man ju inte jobba, det kommer va kallt, rysligt och trist. Men jag hoppas dagen kommer gå fort ändå, känner ingen pepp alls på att fara, men man måste ju.
Senare idag blir de väl att Äta, sen träna, sen får vi se. de vanliga skulle jag tro, typ sova. Men jag vill göra annat! Men vi ser väl. Nu ska jag göra mej klar för att gå dit..
Ha en bra dag nu!
Jomen jovisst.




---
Du gör mej extra glad!

Hungrig!

Har varit och hjälpt brorsan hur länge som helst, vi har isolerat, plockat skrot, och massa annat, men det är kan va kul att hjälpa till ibland, kanske inte så här länge men ändå. Sen var jag ner och kollade på bilen jag nu ska få köpa och fixa igång, den är som lite små tuff, och de gillar jag!.  Men nu måste jag  Äta, Är så hungrig!
därför ska jag nu göra nått extra speciellt, men vi får se vad de blir.
Sen blir det väl bara att ta de lungt och se nån serie och sova hårt.
ajja nu orkar inte min mage vänta längre.
Jomen jovisst.


Onödigt.

Gaah, inte äns lite mysigt att kolla ut!..  Usch, men jag måste ändå gå ut och gå till edda..
Min pepp börjar som rinna i väg. Men vadå, det är bara att slå igång, denna låt sen blunda och hoppas på de bästa.


Ps. Gissa vad!?


Nu har jag hunnit legat och sett filmen till och från sen halv 7 imorse, somnade lite då och då, men då spelade jag tillbaka sen såg jag igen. Men jag måste säga, den var ju kanon bra! asså ja, jag brukar inte gilla den där typén av filmer.
Men denna va riktigt mysig och rörande på samma gång, Den va kanon, Tack  för tipset Lina.
Men du har många filmer du missat som du måste se. haha!


Nu ska jag bara ligga här ett tag, dricka vatten och vänta på att jag ska få nog med energi och pepp, så jag kan gå och träna.
Ja, jag skriver ju inte så mycket värt egentligen, men ibland kan de väl stå nåt lustigt, jag vet inte, ibland får jag fnatt.
Ahapp, fortsätt ha en lustig dag i detta trista väder, men det kan alltid bli bättre. Det är nått att tänka på.
Jomen jovisst.




---
i wonder what's

you make my day!

Det är trist att vakna upp själv..
Men det gör nog rätt många här i världen, så man kan ju inte klaga, jag har ialf två täcken och 40 guddar, nemen nästan.
Iallafall idag ja, vi får se vad som händer, kändes eller det ser inte ut att bli så mysigt väder idag, det är alltså igen bra pepp. Men jag är lycklig ändå, pågrund av dej!.
Men ja vi får se vad som kan sker idag, Jag ska ialf träna, sen ser vi väl.

Nu ska jag lägga mej och se klart: Ps i love you, för en viss gullig person sa den skulle vara riktigt bra, så jag måste ju kolla upp de.
Men jag tror hon har rätt, för den verka då vara bra hitils. Jaja, ni får ha en bra dag nu.
Jomen jovisst.




---
kvitter.

Nu blir allt bara bättre och bättre!

Detta har varit en härlig dag  måste jag säga. Sovit mysigt, vaknat mysigt.
Sen har vi chillat, och sen blev det eddahallen, vi for alltså och badade och hade det riktigt skoj.
Vi badade typ i 4a timmar eller något sånt, de va kul, lina och toffe vara bara för fega för att vara som jag, som hoppade och gjorde allt lite extra kul, men man måste ju vilda lite ändå. Då bli allt roligare.

Sen så gick jag hem och gjorde mat, har typ ätit För mkt, men det är bra med mat ibland ändå, det är ju så gott!.
Så ikväll blir det att ta det riktigt lungt, bara bara tänka och njuta, jag har som bara blivit gladare. Men det finns ju en bra anleding! Mys! .

Vi får se vad som morron dagen kan erbjuda, hoppas de blir nå skojigt. får väl höra me toffe om han vill hitta på nått eller ja vi får se. jag hoppas på annat, men man vet ju aldrig,
nu ska jag ialf fortsätta se serie och ta de lungt, hare bra ni andra!



---
Du är så fin!.

plask.

Hej hej hallå!..
T
offe är rätt dålig kan jag börja med att skriva, han har sina allmänt dåliga tankar, dom funkar ju ett tag, men inte allt för länge, nemen jag har de mysigt jag. men det blir ju va man gör allt till!.
Igår belv det som en lung och mysig dag, sånna dagar har jag saknat, men nu kanske dom börjar rulla på. Mys!
Idag ska vi nog fara och bada, toffe känner sej så ensam så nu får jag allt ta å styra upp han, haha nemen det ska bli kul att bada, med Lina, toffe och mig själv, sen får vi se vem som mer hänger på, det vet man ju aldrig.

Sen får vi se vad som händer, nu ligger jag här, ja här är här, det är lite smått mysigt ändå,. toffe är dålig där nere, men det är han väl alltid. Men ja så äre, och så mkt vet jag av vad som kommer hända, sen får man ta det som de kommer.
nu ska jag ta och gå ner och se vad som händer där nere, ha den bra dag!
Jomen jovisst.



---
Skulle du ta 8 miljoner, Eller 8 miljoner fikan, allså dom får du när du vill när som helst.
Det var en av toffes dåliga frågor.


Plus!

HeltOkeej! kanon, helt underbart.
Det är de ända jag behöver säga!




Mys

hallå hallå, Nu har jag varit på äventyr, nemen jag har haft de kanon kul dom här senaste dagarna.!
Måste tacka toffe speceillt för att jag fått varit där, sovit där och så, det har varit kanon.
Men sen har jag alltid vaknat upp härlgit mysigt och så, Oh säger jag bara!

Har festat mycket, varit med mycket trevligt folk, jaa, har haft det kalas. Det är ju så skönt ute nu, asså det är ju som sommar då ska man ha shorts och linne sen bara glida fram, det är mys!.
Ikväll blire nog fest igen, jaa varför inte, Mycket trevliga personen Och allt, då kan man ju passa på.
Nemen det kommer blir nå, Nå riktigt bra hoppas ja, det blir ju som de man gör de till så, Party on!
Nu ska ta och duscha fixa till mej äta lite och osv.
Men ha en bra dag ni andra.
Jomen jovisst.




---
Jag verkligen att mysa!

finns nog ingen!

Som älskar denna låt så mycket som jag, den gör mej så Glad!,
tänkte bara säga de, hejhåhejdå
Jomen jovisst.



+

Oja gode gud, Vädert går inte att klaga på för ett öre! det är såå bra så jag försvinner snart alltså!
hoppas alla har tagit sej ut, för det är underbart.
Men men har varit hos toffe nu hela natten och nu till typ 2 då jag börja gå hem till lähenheten för att föra mej fräsch och byta kläder för nya övertyr som vänter, men det är Så bra väder så jag gråter nästan!.

Ska bara gå och duscha klä mej snyggt, sen käka nå kött eller nått, vi får se.
sen ska jag ta mej ut igen och gå, vi får väl se vars jag hamnar, men de lär bli toffe igen skulle jag tro, det är skoj lite små skojigt där.
men ha en bra dag igen! Ta er ut!.
jomen jovisst.


sol riktigt uppe i.

Hallå sverige.. igår vare väl så där lagomt skakigt här i världen, de måste ni ju förstå, tänk alla dumma fulla och de som tror de som de fulla, som hoppade och dansade. Det kan int va bra, nemen nu ska jag sluta tänka lite så där dåligt, det håller inte i längden.. Ialf gårdagen blev ändå rätt härlig måste jag säga, den blev väl lite stressig för jag var överllat först, men tillsist så kom den sin på plats, just nu är jag hos toffe, kände mej för dålig och kall så de blev ingen promenad hem, så jag tog och myste till det här på golvet, de va rätt mysigt ändå måste jag påpeka.

Idag får vi väl se vad som kan se, de vet man ju aldrig, eller nog vet jag de redan, jag har bara inte kommit på de än, men nånstans där inne i mitt lilla huve finns mina fina planer. Dom som dom är. oftast rätt mysigt dåliga, men ändå rätt bra ibland, jaja  hoppas alla dom här skogsråttorna vaknar snart, här sitter jag vaken och helt hysteriskt glad pigg och villades att göra nått kul, jag känner för att göra nå riktigt party, men de verkar så dött så mitt humör sjunker..

Kanon väder är det, Oja det är härligt, det måste nog ha nått att göra med att Anita Enbom alltså Elin o Linas mamma! finns.
Vadå alla mammor har väl gjort nått bra nångång, så idag kanske denna dag är så bra för att hon engång gjort nått bra, vem vet. eller jagvet. jag brukar veta allt så det vet jag. Känns dej stolt Anita.. Tänk alla som tänker: Oh vilken härlig dag, idag tar vi bilen och gör nått makalöst roligt, eller bara fan va bra väder idag ska jag dricka och va full. nemen det är alltid skönt att vakna upp med solsken

Nu ska jag ta och hitta nå riktigt sköna kläder och ta dom av toffe sen bli party väckarn och springa om kring och va tyst, de måste testas, alla bruka ju skriva och va helt ganla så man blir rädd, men man har som aldrig vakna upp till nån mysig kille som bara springer om kring och är tyst, så det ska testast!.
Ha en bra dag ni andra!
Jomen jovisst.



---.
Haha

RSS 2.0