nektarin

Idag hare varit härligt me värme och sånt, Fan vad jag lyckas bränna mej, burkar aldirg göra de, men nu äre nå som är skumt. men men förhoppningsvis ska de va över snart.
Jani, annars så har jag väl klippt gräs, plockat blommor och typ tagit de ritigt lungt.
sen for jag och tränade, sen hem och åt, sen blev de en liten sväng på stan, bara för att röra på mej efter maten.
Och då passade jag på att köpa en ny Fiskerulle, så nu blire snart mer fiskande. Mums!
Sen eller för typ en timme sen, så var  jag ute och sprang, de blev en sväng upp mot vithatten och där omkring, en riktigt bra sväng på en timme, den tog på bra.
och nu är jag trött och slut, så nu blir det att lugna ner sej, och bara somna in.
men Imorrn blire väl förhoppningsvis lika bra väder, och då äre ju lungt, då gåre som bra att jobba.
men men nu ska jag chilla vidare, ha en bra fortsättning.
Jomen jovisst.



Mums!

---
kanske, kanske inte.

pjoop

Dagen som varit har väl varit, rätt soft ändå, det har int alls varit så varmt men det är skönt me lite svala vindrar ibland.
Jobbet gick bra, trimmade rätt mkt, sen blev de som mer lungt mot slutet av dagen, plockade blommor, och sånt. haha
Sen blev det hem, träning och nu har jag sett lite film, det är alltid mysigt att varva ner innan sömnen faller in.

Jag hoppas då på Sol och Mkt värme imorn, så man kan få bli ltie brunare, det är alltid mysigt.

Första filmen jag såg var: Land of the lost




Denna film var riktigt rolig ändå, såg den i pisskvalla dock, men ojoj, den har vissa stunder då man riktigt kan skratta loss, så denna film är värd att se måste jag säga. pallar inte skriva om handlingen, det är bara ni tar och ser trailern,
Då ser ni vad den handlar om, men den var riktigt rolig som sagt.!

Sen så såg jag : Transformers 2 Revenge of the Fallen.




Detta var en riktigt bra film, mkt action och annat roligt, men denna film rekommenderar jag att ni ser på bio eller att ni väntar till de kommit ut någon bättre kvalla, för jag såg den nu på piss kvalla igen då. men jag lär ju ha missat massor av
 specialeffekter och sådant men, jag är som lat så jag kan se vad som helst i vilken kvalla som helst...
Ialf så var den riktigt bra, så den ska ni se.

Nu ska jag ta och se något annat till jag somnar, så ha en bra fortsatt kväll.
Jomen jovisst.

---
Lika bra att tare lugnt ,och se vad som händer.

s¨ja!

Detta blev en urmysig helg måste jag säga, Det har varit strålande sol hela dagarna, och vi har myst på och hittat på roliga saker nästan hela tiden, ifredags blev de som en lugn dag, för jag var så slut ett att ha varit ute och jobbar i solen helan dag, men då spelade vi lite dator, satt och snackade, jag hann till och med vara ute och vilda lite på studsmattan.
sen lördag, vaknade jag mkt före de andra, så jag la mej ute hos anton och solade en timme, sen sprang jag hem, fikade duschade, och sen gick ajg upp till dom andra igen, kände mej mkt fräschare än dom då, så jag slet upp dom från sängarna. sen gick vi in och pratade massa skit i början.

Tills vi bara fick en snilleblixt och tog bilen till byske, där vare riktigt mysigt, det är som rätt kul att bara ta och göra nått sånt där, utan vidare. vi va där hela dagen, vi badade, solade, hoppade studstjoller så alla små barn flög, sen spelade vi volleyboll, och vi åt god mat där, sen rullade vi hem igen och tog det bara lugnt, så ska det vara!.

Idag chillade vi i början för vi var som rätt slitna, sen så for vi ner till älven och la oss och solade på sanden, det var ritktigt skönt de med, sen hann jag köra lite fiddy också, det är mys!. sen rullade jag och anton in till stan igen,
och här ligger jag nu,
Så nu blire väl att gå upp en sväng på affärn för att handla lite frukt och sådant, sen ska jag nog ta och springa en sväng, om jag nu orkar, måste få komma igång lite känner jag.
Sen efter de blir det bara att somna in och hoppas på att jag har nån ork att jobbaimorrn,
men ha en fortsättning av denna dag!
Jomen jovisst.





---
Tankarna flyger fram!

SOL!

Fan vad skönt det är! Vädret är kokandes, jag gick upp 9 imorse, la mej ute på en av antons solstolar i en timme, sen sprang jag hem och åt frukost, sen tog jag en efterlängtande dusch, även om den brännde ochsånt, så var den hur skön som helst, då blev jag som fräsch!. sen gick jag upp till anton igen, men det är typ 27+ eller något, så de ska bli bad snart, Fan också, de ska bli skönt! sen får vi se vad dagen kan erbjuda, men de lär väl bli mkt vatten och mkt svett kan man säga.
Ha en bra dag nu!
Jomen jovisst.



Och då ska jag ju såklart slänga upp min favoritlåt!


---
=)

packjack

Soft att jobba idag måste jag säga, ruskigt varmt var det, Oja!.
Men jag klagar inte, det var kul och härligt, vi badade ochåt gott, så det var kanon bra påjobbet,
Och jag som försöker jobba bort min bondbränna, Jani, Idag brännde jag hela ryggen, det är knappt så jag kan luta mej bakåt, men det får jag väl ta, imorrn ska jag fixatill de och bli Brun!!, det ska ju bara kanon väder imorrn så.

Efter jobbet, for jag hem packade en massa skit,sen rullade jag hem, de va skönt., även om jag var helt död. höll på att somna på vägen hem, det var läskigt de, men som sagt, solen tar kål på en.
Nu sitter jag och mysier hos anton med tanden läsken och anton, det är skönt. vi myser nu medlite allt möjligt.
Skön musik och mkt skratt, haha.

Jag var ut och vilade litesjälv nyss, hoppade lite fota lite skumt, de va ändå skönt, ska ut igen snart.
Detä r mysigt, vi kanske far utoch görnått bus sen, vem vet!.

Imorrn så kan detbli så vi far i väg och badar med freddy och gänget,det kan bli nått de,
Annars blirde väl fiske ellerannat, eller så kan de bli stan en sväng och mysa där, vi får allt se vad som händer.
men ha en fortsatt bra kväll.





---
Ojoj! det kan bli nått!

wie.

Kanon väder, Sol som stekte, och stekande arbete, fick så och vattna typ hela dagen, super soft, sen hann jag också bada en sväng med några där, det var riktigt mysigt. Sen efter jobbet for vi, alltså några grabbar och lirade lite volleyboll, Det va skoj, sånt där ska man gö på sommarn, då får man sommarn känslan!.

IMorrn ska de väl vara ännu bättre väder, så då blire väl att ta sej ett dopp också, sen blir det att fara och handla fiske saker, det ska bli spännande!, sen kanske nått mer skräp på stan, mer linnen antar jag.
sen blir det att tvär träna, sen bär de av till svansle för en grymt lugn helg, med Fiske, fiddy, lite datorn på kvällarna, bad kanske, och en stund volleyboll kan nog också bli av, men man vet ju aldrig, de kan bli ändrat ganska snabbt, men vi ser vä.
Men nu ska jag lägga mej och sova snart, är total slut, solen har tagit kål på mej, och kanske därför de va grymt att springa nyss haha, ajja ha en bra dag idag och imorrn,
Jomen jovisst.




---
Så kul!

flug flög flytt

Blev som bara tvär sugen på flugfiska idag, så nu när löningen kommer på fredag blir det flugfiske köp, sen blir det nog hem och sola, lana och fiska fluga, Det blir Mys,  Det känns ju som något nytt, och det behövs ju alltid, de ska bli skönt och väldigt kul. Var och tränade nyss gick riktigt bra.

Dagen som varit har väl innehållit mkt jobb, massor av vatten och glass, det har varit skoj!.
Men imorrn ska de bli betydligt mkt mer vatten kan jag nästan säga, haha
Sen kommer det nog vara stekande sol, så då blir man väl brunare, ialf på benen och armarna, haha asså, jag måste ha en fulaste bondbrännan, och nu har det gått så långt så nu kan jag inte ta av mej och sola, för det ser förgräsligt ut, så de blir att ta och sola som ett svin i helgen, så jag får bort den. så jag hoppas på kanon väder alltså !

Nu snart ska jag nog iväg och springa med min bror, Om han nu orkar förståss.
Sen blir det hem och sova lugnt. Men gud vad jag längtar till lönen!, då kommer man bli som lite fri igen, det ska bli riktigt skönt ändå!.

Men men ha en fortsatt bra dag.
Jomen jovisst.







Har som fotat lite på sistonde, så jag slänger upp nått som jag tycker är bra
och är skoj!. Men det ska bli mer fotande också, blir nog rätt mkt i helgen skulle jag tro.


- - -
sweet



löv



Glass, sol och annat gott, det är skönt de. Och ändå kunna tjäna pengar, jasi det är grymt de.
Aj min fot måste jag bara säga!, den är förstörd. Tappade en vikt på den för typ några veckor sedan, men det har inte blivit bättre än.. Det blir alltid grymt ont just när jag börjar springa, sen när jag har sprungit kan jag knappt gå, Men jag plågar men igenom det ändå, haha.
Hoppas att de blir bra snart!, Ialf idag har varit en bra dag, allt ifrån stekande sol till rasande regn/hagel väder, men annars har det varit kalas bra!.
har också hunnit träna, och ätit  Grymt mkt, så mkt så jag blev tvungen att fara ut å jobba en långsväng, haha.

Men nu ligger jag bara här och tar de riktigt lungt, ska snart sova tror jag, det är som alltid skönt att vara pigg på morgonen då man ska till jobbet, det är som för jobbigt att vara helt slut, men jag har som klarat mej bra ändå.
Men men nu ska jag ta och slå på nått att se, sen somna till de.
Jomen jovisst.


Jag vet att jag skrvier massa tjoller bara, men sån är jag. En tjollerboll!


---
Kaboom!

+




---
Ojda, Fräsch!
Nu börjar de bli intressant.

Sommar.



Min sommarlåt, den är så bra!
Fan va sliten jag känner mej idag, får hoppas brännande värme och lungt arbete, då ska nog allt ordna sej!.

Mina dagar långt framöver är typ planarade, känns skönt att ha lite planerat i sommar ändå, även om jag jobbar hela sommarn, så har jag fått klämma in lite roliga saker som ska ske, men så ska de va. Man ska ju ha kul under sommarn!
Njasi, idag blir väl glassa på jobbar som jag skrev, sen träna efter, sen tror jag de blir en tidig kväll, Älskar ju att sova så det är inge fel me de.

Men nu ska jag göra mej redo för rulla, ha en bra dag!
Jomen jovisst.

---
Helt Hooked!


helhexa

Ännu en skön dag, med båda kanon skön sol, och lite svalkande regn i mellan åt, men annars har de varit kanon, dagen har som gått snabbt, och det är ju skönt, och nyss var jag och tränade och de gick också riktigt bra, känns verkligen som jag ökar nu, även om jag börjar väga mer, men det får man ju ta.
Snart ska jag ändå ut och springa också, det är riktigt skönt att bara få springa upp de sista krafterna jag har i kroppen, då känner jag mej riktigt välförtjänt att sova.

Imorgon kanske de bli glass på ett av våra fikan, vi har som tänkt att jobba in morgon fikat så vi får längre fika rast på eftermiddagen, så vi hinner gå och köpa glass och njuta i solen, det är alltid mysigt.
så då tänkte jag lämna bilen imorrn, och springa till jobbet på morgonen om  jag har någon ork i kroppen vi säga, haha

ajja nu ska jag ta och se vad jag kan hitta på ett tag tills jag ska ut å springa med bror min.
Det kan bli vad som helst, haha,
ha en bra fortsättning på kvällen.
Jomen jovisst.




---
think about the things you have been through...

hugget.

Tänk dej, det du aldrig trodde skulle bli av, och sen bara blev de så, Fan vilken känlsa det skulle vara!.
Man kan ju alltid hoppas på saker som man vet aldrig kommer ske, då finns det ialf lite hopp.
nemen nu ska jag fara och jobba tror jag, men ha en bra dag nu.
jomen jovisst.




---
va jobbigt.

Lyckat.

Gu va härlig dag det är idag, solen har stekt på och det har varit helt underbart!
idag har jag väl mest tagit de lungt måste jag säga, fiskat en heldel med bröderna, fick faktiskt en rätt fin en, en gädda på 8kg, det är alltid kul att få dra upp ett sånt as.
Den fick jag kämpa med ett tag, men sånt gillar jag, då får man känna äkta fiske känsla, det är mys!
Nu blir det att ta de lungt, fram till kvällen, då jag ska ta och köra in til lstan för att få sova, sen ta och jobba imorrn.

Vill typ jobba, tycker ändå det är kul att ha något att göra, sen är det så skönt att få vara ute i solen och bara tjäna pengar, haha
nemen nu ska jag hjälpa till med maten, ha en fortsatt bra dag!



---
så det kan gå.

Trallande.

En mysig kvälls fest i freddys stuga blev de av igår, och imorse så hann vi fiska en sväng där också, det var härligt de,
de påminner mej om minnen. Men gårdagen var rätt soft ändå, freddy är så mysig, haha.
Nemen de var heltOkeej, de blev mkt drickande och många blev full å trasiga, men så ska de va på bondfest, de ska va ös och rassel, de gör att mer fylligt. sen har jag hunnit tagit mej hem till svansele igen och tagit de lungt, ätit grillat igen, spelat fotboll och sådant skoj, nu snart blir de av att springa, Men vi får väl se hur fort de kommer gå, men de är ialf, skönt att få röra på sej, efter att ha ätit upp halva björk,  nemen har ätit så Över mkt idag, känner mej lite små fet, men de är sommar de, så kan de vara ibland, Mat är för gott för att snål äta!.

Bilder tänkte jag lägga upp men jag har typ bara nå ruttna på freddys röv i en båt, och dom orkar jag itne slänga upp, då blir alla så galna, jag behåller dom hellre för mej själv!!! haha.
men stina ska få skicka bilderna som blev tagna igår, så de kommer väl upp nångång framöver,
Men nu ska jag ut och se vad jag kan få mej att göra, springa kansek, eller de kommer bli av,
Men men, ha en fortsatt bra kväll,
Jomen jovisst.



---
ett stenkast ifrån!

puck



Tremeningen Robin, drog upp en rätt fin gädda ändå, eller ialf för han, den är inte nära min storlek på fiskar, men ändå fin.


Pallar inte skriva nå.
Men imorrn ska de bli Myspys me drickande och grillning, de ska styras ialf!
ha en trevlig midsommar!
Jomen jovisst.






---
Party on.

T

counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone






---
Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal 

shit

Idag har varit en rätt bra dag, lungt och skönt har de varit på jobbet och så, mkt skratt och spratt kan man säga.
Jag trivs där verkligen, måste jag säga ännu en gång!.
Vi hann som planera lite små fester som vi ska ha framöver också, det är ju alltid skoj å hitta på nå.!
Tog ialf bussen hem idag, för att få lite tid att pilla i bilen, fick ju en besiktingstid imorrn som tur va, annars vare typ fullbokat ända till nästa vecka eller senare, så jag hade som tur att nån balla ur. haha
Bilen är inte riktigt klar, mer lackande och små fix kvar men det går jag ta då jag har mer tid, men men,
sen imorrn bjuder jobbet på midsommar fika imorrn, de ska bli gott, sen slutar jag efter de, vid 3 nångång, då blir det att köpa dricka sen rulla hemåt och mysa kvällen ut, sen supa å chilla me grill och glatt humör imorrn hos freddy, i hans stuga, det ska bli nått, det ska jag ialf se till,!

Nu ska jag snart ut och köra lite bil, sen fara en sväng och fiska, men men ha en bra fortsatt kväll!
Jomen jovisst.








Vissa saker finns alltid kvar,
Vissa saker försvinner snabbt,
Vissa saker kommer alltid tillbaka även om man inte vill det.

Hade en jobbig känsla igår, men nu börjar den ta av, men den kommer nog alltid finnas där, det är som att den är inbränd imej, men det är jobbigt, men man får ta å kämpa på och hoppas på bättre tider, fanns ändå en del bra minnen inom det så.



---
If i could i would!


Wish




---
i never thought that i'd miss it so much


tjoller.


Idag
Har jag gjort lite smått med bilen, bekämpat rost, grundlackat, och lackat lite små ytor, de ser väl rätt bra,
kan inte bli perfekt på en sån där gamla bil, men den funkar nu ialf, och det är jag nöjd över.
annars har jag väl bara tagit de lungt hemma, fikat på cafeët hann också bli av, sen har jag också ätit gott, kotletter och potatis, smakande  Mums,
Sen har jag också fått äta tråta kom jag just på, och de var typ den godaste tårtbiten jag äte!.

 

 


 

Jag känner att de är skönt me jobb, det är skönt att ha något att göra, och att tjäna pengar,
jag känner mej som lite mer vuxen ändå.
Men det är något jag saknar, och det är sommarlov. De var alltid så skönt att ha de när jag bodde hemma, då kunde man vakna vid 9 och de va strålande sol, då vare bara att fara ut och springa, sen bara lägga sej ute och vänta in att de andra ksulle vakna till, jadu, det var underbara tider,  

Jag får ta och bli rik, så jag kan få va ledig och njuta av livet, men de kommer nog med tiden, även om det är just nu man vill vara ledig å leva livet, men det är så det är här ilivet, man måste jobba tills man är för gamal för att göra nått kul, sen ska man bara gå runt och göra något så dagarna går, nu kan man ju göra aallt de rolga , nu har man ju både orken och intresset för att de roliga, men om några år, lär man bli seg och ktråkigt, de vill jag verkligen inte bli, det ska jag inte bil det är nägot jag ska se till, ska vara den bästa och roligaste farsan,
vill att mina barn ska få göra de jag gjort, plus mer..
Men men, ja man kan ju alltid hoppas på de bästa,
man får ta å göra de bästa av situvationen, mer kan man inte göra.
Vänner är viktigt måste jag säga, utan dom skulle man inte klara sej länge idenna värld,
tack för ni finns där ni finns.

 

Nu ska jag lägga mej och se nått tills jag somnar.
Jomen jovisst.
 


---
Dum dum dum, to win some or learn some, or lose everything, that's the qusetion.

 


smodder.

Fundera, ja det kan man göra , eller de gör man för mycket.
Nog för att de mesta man gör är aldrig nog igenom tänkt, men så kommer det ju alltid vara, Man kan ju aldrig riktigt planera sitt liv som man vill, det händer ändå alltid saker och ting som man inte är berädd på, men så är det ju, men man får ta och ta det som det kommer och förstöka tackla det på bästa sätt.

Det kommer ju alltid gå upp och ner, men ibland kan det behövas en uppförsbacke, så man inser att detta håller inte, och då får man ta en annan riktning i livet, eller bara de allt för de man tror på.

Jag kan säga så här, jag har själv fått varit med om många tvära stup rakt ner i botten.. Sånt tar hårt.
man blir som rätt vilsen vissa gånger, eller typ hela tiden, jag känner mej inte äns nära rätt väg..
Även om jag fått varit med om lycka också, men de varar ju tyvär förkort.
Men det är de där tillfällena man får jobba för att uppnå igen, så är det bara, vare sej man vill det eller inte, så måste man kämpa framåt för att ta sej nånstans.

Men fan vad jag är förvirrad just nu,
Som en jävla trasselhärva, hittar varken början eller slutet,
   Kabom!







Nu ska jag ut och se om jag kan hitta på nått lustigt att göra.
Fiske blire ikväll ialf,
Ha en bra dag.
Jomen jovisst.


Det är ritigt skönt att komma bort från allt!


Ett stin, Oja!

Can't Wait!


---
When you open your eyes
When you gaze at the sky
When you look to the stars
As they shut down the night
You know this story ain't over



  






de små

Haha hitta just 2 fina bilder på två små men ändå rätt gulliga pojker,
Det är bilder från norge resan, Den var ändå mys, även om de blev mkt fylla och annat skoj.
Men den trippen måste göras om, säger jag bara.
Akta räven!


Så ung!

En glad en!



jahaja, nemne vad, jag vet inte vad jag ska skriva, har inte mkt för mej därför kollar jag runt bland lite bilder och så,
det är otroligt bra väder, men jag är bara för trött för att inte vara ute, har som inte sovit så mkt inatt så, annars hade jag varit ute och chillat i solen som ett sär, men det kommer fler fina dagar hoppas jag. Ialf sprang jag till Ok macken för någon timme sen, och köpte lite små saker till bilen, så det ska fixas imorrn då jag kommer hem, jag har typ ändå lite smått hem längtan nu, vadå, de finns inget att göra här....
Då äre bättre att vara hemma i svansele och fiska sola, köra cross eller något sånt liknade.
Men det styrs imorrn, nu ska jag ialf fortsätta chilla tills jag somnar, ha det så bra.
Jomen jovisst.


---
Allt ordnar sej!

strålande

Jasi, nog för att jag vaknade upp bakis och riktigt risig så tycker jag ändå denna dag har varit härligt.!
Har haft riktgit roligt på jobbet, käkat pizza där, haft kanon väder, och nu är det helg, asså ja,
det har som varit en slitsam men ändå riktigt härligt dag.

Haha, de blev lite vatten krig på jobbet, mkt strunt prata, men sånt gillar jag.
jadu jag trivs där och det känns härligt. Slutade jobbet, gick till stan träffa Jensen och sofia, vi satt vi älven och tog det lilla lugna ett tag, det var riktgit skönt, sen traskade jag upp till lägenheten som jag nu sitter i, Så nu blire väl att göra nå käk, sen hade jag tänkt ta en promenad bort till Ok macken på söder, för jag ska köpa några saker till bilen, som jag ska fixa klart imorrn, när jag kommer hem, dem är klar men det är bara lite skönhets fix kvar. alltid kul och pyssla med sånt.

Men ikväll ja, vi får se vad kvällen kan erbjuda, kan bli att bara ta de lungt och sitta för mej själv, eller så få hit jensen och spela och snacka grabbsnack, vi får se vad som händer helt enkelt,
men men ha en fortsatt bra dag nu!
jomen jovisst.





---
ändå lite speciellt!

Sprättnäbb,

Sisomsa, nemen hallå!
Dagen har ju varit som den varit, vädert har gått från varmt till mindre varmt, osv. Men det har ändå varit heltOkeej,
Jag kände ju mej lite så där smålulli imorse då jag vaknade upp bakis och sunkig, men jag lyckades ändå ta mej upp och till jobbet, och det gick bra där, fick typ vatte de 4 första timmarna, så de var som hur chill som helt, då slapp jag röra på mej och då klara ja me, sen blev de lite plantering, men de gick väl också rätt bra, sen blev de stan, hem, Mat, Träning.
och nu ligger jag här, hade tänkt springa också, men förstå och främst blevv vädret inte så lockande, sen så har jag inte allt kvar nån energi i kroppen, måste typ ta och lägga mej nu, så jag orkar med morgondagens jobb, sen träning, Sen party!!!

Jag hoppas på kalasfest!, det är alltid roligt med lite mer ösiga fester, där festen håller igång och där de händer saker, och humöret är på topp, så de hoppas ja på!. Men som tidigare sagt, De blir de man gör det till!. Så allt går ju att styra till.

Men nu ska jag ta och lägga mej och se nått roande, sen sova Ha en fortsatt bra kväll, ni som har ork att vara uppe.
Sen hoppas jag ni också försöker styra så morgon dagen blir kanon, ajja.
Jomen jovisst.




---
Det blir ju som de blir.

wird

Hahaha,
nemen hallå nu blire att bakis jobba, de lär nog gå bra hoppas jag, har ju ändå pizza som lunch osv, jag och jensen åt pizza innan vi drog ut och det blrev över, så de ska jag nu ta me å käka senare, gott gott,
jasi gårdagen blev som den blev, ialf älskar alla poliser mej, och det gillar jag,
ajja toan kallar, sen blire jobbet, ha en bra dag.
Jomen jovisst.


---
hahaha

Crush

Joja, ännu en dag på jobbet av klarad, det rullar faktiskt på bra nu, härligt med bra arbetskamrater, dom är typ i samma ålder som mej, vissa äldra vissa yngre, men det är som lite blandat, men det är ändå kul, man har som alltid nått att prata om, Så det rullar på fint, idag var det ju också hyfsat väder, så de var rätt härligt att stå och vattna och plantera, de rullade på bra.

Nu har jag ialf hunnit ätit och så, sen fick jag i att låna en ipodkabel, så nu kan jag ladda iphonen igen, det är ju skönt, Men jag säger bara en sak, Glöm aldrig något i per'sbil, då får du aldrig tillbaka de, haha. Jag lär nog få vänta länge på mina saker, de lär väl bli när han först hittar sej själv, han är som en roligt men tjorvig boll den där per.
ajja, sen fick jag höra att mitt guldhalsband också var hittat, så det är ju alltid bra, de tappade jagtyp i fredags då jag var som mest borta, haha,

Men nu snartska jag ialf gå iväg och träna, sen får vi se vad kvällen kan erbjuda, om de blir att springa sensova,eller något liknade, vi får allt se, ha en bra fortsättning.
Jomen jovisst.




---
Det är verklingen nått att tänka på!

still.

Hoja, denna helg har väl varit som den varit, mesta dels bra får jag väl säga.
Fest fredags, med tanden läsken jensen och annat folk, de rullade på, haha, Blev bara lite för fulla,
Just ja, de var per¨s fel!, för Hm, typ vid 9 tiden var jag som perfekt knall, tycker iagl, sen kom per in rullandes igenom dörren med sina jävla påse full me sprit,... sen förstår ni nog varöfr jag och läsken däckade en stund, och de andra var där och slog å jävlades med oss, även om jag inte minns något, Men  har ändå sår vid ögat och så, men det får jag tacka de andra för, ah de va roligt ändå.

Sen blev de hemåt på lördagn, kom hem, såg att farsan skruva i bilen, då blev jag glad, så vi hann sätta dit allt osv, så nu ska jag bara fixa en besiktningstid, sen så kommer jag kunna köra, det kommer bli lite extra lyx.
Men men, vi for och spelade fotboll/vollyboill under dagen , sen mot kvällen jobbade jag och tanden, medans de andra dårarna söp, haha dom blev fulla dom, de va ärtt kul att se dom spela fylle vollyboll senare under natten, de var bara synd att de blev så jävla kallt!,

Söndag, idag alltså, då vaknade jag upp, blev tvungen att städa över våningen, men de gick rätt bra, är ju ändå tacksam över att farsan skruva i bilen, då kan jag göra de mesta andra sakerna hemma.
Men sen fick dom för sej att fara till stan för att handla, så då fick jag mej ju in med alla mina skaer, de va skönt!
Vi for upp på solbakcen och handlade rätt mkt smått och gott, sen björd farsan på mat på Taste.
Det var riktigt gott de, så de var som en bra avsluting på min helg ändå.
eller nu ligger jag här och bara myser i min ensamhet, men de funkar de med,!

Jaja, sen så glömmde jag min väska med datron och massa annat i per's bil, för vi fick åka med han hem i lördags,
Menjag har försökt få tag i han hur längesom helst, men de går inte, så jag lär vara utan iphonen snart, den får slut batteri så då har jag bara min gamla telefon, så dom som har mitt gamla nummer får höra av sej dit, om de är nått.

Nu ska jag ialf bara ligga här och dö bort,
Ha det så trevligt

.



---
Looolooo!

konyn

Fyfan vad jag hatar sprit, de gör en dag som denna så tragisk, man blir ju så jävla bakis, Usch!
Sen tycker jag inte om dagen helller om man gör som han gjorde igår, så jävla dum!.
Men men idag blir det att fara hem, är dyng bakis, men ska ändå sluta upp Läsken snart sen ska vi ner på stan för att ta oss ett gott bakis fika, sen ta bussen vid 10, det är som alltid skönt att komma hem i tid även om denna dag inte känns lockande nånstans, Fan va bakis jag är!

Hemma blir det väl, dona med bilen , sola , sen hoppas jag att jag hinner fara en sväng och fiska, men det får vi se om,
Jag ska ialf jobba ikväll, så ingen fest blire nog inte, eller de kanske blir man vet ju aldrig vad som kan falla för händerna mot kvällen, vi får ialf se, nu ska jag ialf slita upp läsken så vi kan gå ner och ta får morgon Spy/morgon promenad,
Have a nice dag everyone.
Jomen jovisst.




---
Så mkt, ok!?

woombaa.

Vad ska man säga, dagarna rullar på ganska snabbt ändå, även om de inte händer så mkt, allt är rätt  trist just nu, men sånt får man väl ta. Känns som att denna sommar kommer suga, pågrud av att jag jobbar hela tiden, och att alla andra bor hemma och att jag kommer vara så död och inte ha tid att göra nå annat än att jobba, träna och sen sova, Sur.!
Men så äre, och så kommer de vara, får ta och passa på att ha extra kul då jag väl har tid och Ork förståss.

Idag har de inte alls hänt mkt, har jobbat, har varit på personal lunch, det var gott, och det blev till och med, efterrätt och sen 1 timmes längre lunch, så det höjde ju dagen ändå, Sen så slutar jag 12 imorrn, det känns verkligen bra, då hinner jag träna och sen fundera om jag ska fara hem med 4a bussen eller om jag ska stanna, just nu lutar det åt att fara hem och bara chilla bort som vanligt, jag känner mej så off allt just nu. men men.

Nu ska jag äta min mat, sen får vi se om jag har ork till att springa igen,
Ha en bra kväll.
Jomen jovisst.



---
Everyone makes mistakes, that's just life

I’m so tired, so tired of everything

But, you can't touch me, im different, i know...



Dags att släppa lös.
Låtar kan verkligen väcka minnen, Men minnen kan väcka känslor, och känslor gör att så jobbigt.
Jag har mycket saknaad inom mej så snart försvinner jag in i mej själv.
Om jag fick ett tillfälle att få tillbaka allt som är förlorat, de skulle vara min högsta önskan, Men som alla vet så är önsklingar bara påhitt, de går nästan aldrig i uppfyllelse, det är som livet, En stor besvikelse.
Nog för att de inte helt är förlorat, minnena kommer alltid finnas kvar, det är de man får leva på.

Ja, jag vet att jag låter som en självisk fjollig tönt, men jag är de, jag är en fjolla som inte duger till mycket, men jag gör de bästa jag kan, även om de inte är något att hejja för, Men det är jag, jag är som jag är.

Det är väl dags att tänka till som så många gånger tidigare i livet, men man är ju bara mänslig, det blir inte mycket gjort.



Jag saknar dej mammaa!!.
Vissa gånger känns det som att minnena försvinner, sinar i sanden..
Det känns ju inte bra, Men dom finns där jag vet, dom kommer alltid finnas där, det blir bara så att dom förträngs av alla känslor som väcks ibland. Men du kommer alltid finnas inom mig.

Jag saknar dej filp också!
Våra tillfällen tillsammans, är minnen jag aldrig kommer glömma,
Speciellt den där sommaren då jag jobbade där nere i dalarna hos gunnar, då hade vi så jävla roligt på kvällarna,
all fotboll, och bus vi han göra, det är något speciellt. Men de tillfällena för mej glad när jag tänker på hur kul vi ändå hade. Men vi hade kunnat göra så mycket mer, Men livet är inte rättvist.

Och jag saknar många andra glädje fyllda tillfällen tidigare i livet,
Men förhoppningsvis kommer det fler förgyllna tillfällen, som kan bli minnen som aldrig ska glömmas.

---
Be careful what you wish for, 'Cause you just might get it all.

think about what you say right before you say it!



---
One word: K

soft



Skulle ändå va kul å kunna ;)


---
Never say never

Aråå.



---
Give me something

tjosan

Nu skulle jag kunna lägga mej och sova bort hela sommaren, de skulle inte göra mej nått, kommer ändå jobba hela så.
Nemen, varför ska man behöva vara så trött och seg för? det gär ju allt så jobbigt och trist, men sånt får man väl ta.
Nu ska jag ialf gå till jobbet, första dagen oja! har bara varit där på praktik tidigare, men idag är de jobb som gäller, då ger det ialf något att fara dit så det är ju ialf skönt. Så nu kommer jag väl vara död då jag kommer hem, så då lär jag int orka skriva nå mer, jag tror int jag pallar skriva nå i veckan.
Eller ni ser väl, kanske händer nått som jag måste skriva om. haha
Men ha en bra vecka nu.
Jomen jovisst.




---
bara tjoller alltså!?.


RSS 2.0