Mums,.

Såja, då har man hunnit lugnat ner sej och bara fått tagit de lugnt i några timmar...
Men denna vecka har varit riktigt bra.

Först måndag och tisdag, blev de bra hård träning och annat kul, Sen onsdag blev det också en bra träning.
Men sen efter den nångång vid halv 3 så tog jag bilen och körde upp mot piteå, till sjulsmark där Hannas syster josefine och peter och lilla söta ylva bor. jag kom väl dit nångång vid halv 5 på dagen och då hade ju hanna redan hunnit vara där en dag, för hon for ju dit i tisdags, men vi stannade iallafall där tills idag.
Men vi hann med rätt mycket ändå, vi skötte Ylva, vi åt god mat, vi spelade spel, Och vi var iväg och hämtade och mublerade möbler, Sen var vi en sväng på "Godishuset" i norrfjärd om jag inte  jag inte minns helt fel.

Och där ni... Där fanns mkt mkt Godis.
Inte bra att gå in där inte, man kan ju som aldrig sluta plocka...
Man hitta lite och lite där, det tog ju aldrig sluta, men det var kul ändå, att får välja lite allt möjligt.
Senare den kvällen blev de att se lite idol, och spela lite king.com.
Sen blev vi väl för trötta så vi gick och la oss, Och idag så blev de lite mer bordspel och så. Sen tog jag och Hanna bilen tillbaka till Skellefteå.

Såjaaaa, nog kan man ha kul även om man är arbetslös och inte allt för rik.
Men de blir ju det man gör de till, så Man måste ju passa på att göra saker när man är ung, så man inte växer ifrån allt och blir för stel och tråkig.

Men men, nu sitter jag ialf här själv i lägenheten och försöker fixa igång lite olika datorer, en som jag fick med mej från sjulsmark som jag ska se om jag kan fixa igång och så en som Hanna ska få ha.
Efter de så blir de väl bara lugnt lungt lungt, typ se nån serie sen bara somna in...
Hade som tänkt ta och träna rätt hårt imorrn för att jag missade träningen i torsdag och i fredags, så får ta och ta igen det  imorrn istället.
Men men nu får ni ha en fortsatt bra helg.
Jomen jovisst.

(inte rätt godis hus då, men de fanns ialf godis på denna bild)

 

 

---

Du är som småsöt du!


Sommaren

 

Ska gå och träna nu men tänkte bara säga att jag har många trevliga sommarminnen från denna sommar, och denna har varit riktigt bra ändå!.
Men skriver nog mer nån annan gång. ha en bra dag nu!

Jomen jovisst

 

 

---

i never thought that


Grymt skön låt!


Fredag! Skönt.

Idag har jag inte alls gjort allt för mycket, hunnit träna med per och boman, sen blev de en promenad.
Sen duscha, sen stan igen och lämna lite papper här och där. och nu ligger jag bara här och funderar vad som händer senare ikväll, för vid 4 ska jag å hanna fara på stan och shoppa lite elr något sånt.

MEN... vad händer i helgen!?
själv så vet jag inte, men jag hoppas på de bästa. Nått kul borde väl alltid hända,
blir de inte lite festande ikväll så blir det väl imorrn, och då hinner jag nog träna en sväng med per på morgon också. så vi får se vad som händer, men nu får ni ha en bra helg!
Jomen jovisst.

 

 

 

 


Igår.

"Detta skrev jag igår, så det hände igår."


Idag så har jag ändå hunnit med lite av de ena och de andra.
Först så vaknade jag ju upp som vanligt i min säng, rätt sliten och så, men jag fick mej upp tog för mej lite frukost, sen vandrade jag mot gymmet, där jag tränade med pratade Per!.
Men det gick ändå bra att träna förutom att min axel börjar kännas av igen...
Så tragiskt! Jag som trodde den blivit bra, men nej nej nu ska den komma tillbaka och jävlas. Typiskt...
Efter gymmet så tog jag ju min dagliga promenad, men de va rätt kallt eller de blåste inte så mysiga vindar som jag ville ha, men det gick vägen ändå. Sen så tog jag de lugnt i lägenheten en liten stund tills jag rullade mot min bror för att hämta mina vinterdäck, sen så körde jag hem. Eller de va jooobbigt att köra med tre stora lastbilar framför sej, sen så var den spårsnö och tjoller så jag kände inte för att köra om med min lätta bil, som säkert bara skulle puttra förbi första sen flyta ut i diket å inte må så bra, så jag körde sakta men säkert hem ialf.

Väl framme träffade jag skolkande johan, som bara tog de lilla lugna hemma, nog för att de är skönt med en dags ledighet men ja det är nog bättre han håller sej på skolan om han nångång ska bli nått, tycker jag ialf!.
Men då jag kom hem blev de att börja byta däcken på min bil, sen komme ju min far hem och körde upp kingcaben brevid min och sa, du kan lika gärna ta och byta däck på min när du ändå är i gång med din.  Så ja, då gjorde jag ju de..
Sen så komme han på att vi lika gärna kunde ta och dra upp båthuset, så de gjorde vi också. Efter mkt stökande och bökande fick vi upp den, sen drog vi upp båten och en liten flotte också.
Men under tiden där då tog jag lite kort ut imot älven och så, de va riktigt fint, skulle bara ha haft mej ett litet behändigt stativ. Men det får jag köpa framöver.

Men tillsist så fick jag mej ialf in och då var väl klockan halv 8 eller något sånt, och då kände jag mej rätt hungrig, för att jag hade som inte ätit någon middag än, så då gjorde jag en ägg specialare med lite köttbullar och lök och annat gott i sen stekte jag till de, det blev riktigt suveränt ändå!

Och nu sitter jag här uppe i handduk för jag har just varit och duschat och jag måste säga, det var riktigt härligt!. Nu blir det att kolla till tvätten och sen bara ta de lungt och somna in någon gång framöver.
Ska ialf på tandläkaren imorgon, det är därför jag for hem hit till Svansele.
Har tandläkarn i norsjö klockan halv 8 så det är ju skönare att köra härifrån än att köra tidigt från stan utan vinterdäck och så.
men men nu ska jag sluta tjollra på här.
Ha en fortsatt bra kväll.
Jomen jovisst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------Åter till idag då-------

 

Idag vaknade jag upp hemma vi 6 tiden, det var som rätt tyst och skönt att vara ensam där på morgonen så jag tog det lugnt, åt min frukost och så. sen begav jag mej mot norsjö för att fara på tandläkarn, och där gick de bra.
Lagade ett litet hål och så, sen for jag till stan igen, och det är här jag ligger nu, känner mej lite små trött så det blir nog att ta en powernap och sen fara och träna. sen får vi se vad som händer.

Blir nog att mysa lite med hanna, men vi får se.
Ha en bra dag.
Jomen jovisst.

 

---
Nothin' is just black & white

 


En trevlig helg ändå!

Ja nu ska jag försöka skriva hur min helg har varit, så de kommer väl bli lite tjollrigt men ni överlever nog.
Ialf i fredags var man som lite små förkyld, så då blev det bara lugnt, var och myste med hanna.
Vi flyttade runt lite saker i hennes rum hemma hos henne, sen så sov riktigt mysigt.

Lördags då blev det ialf stan, vi gick runt och kikade lite överallt, vi var in på många inredningsaffärer,
Det är ändå rätt mysigt och kul att gå runt och kika på allt de fina, Men dyra saker som finns där inne, jag blir då råsugen på att köpa Allt, Men de blir nog ett antal fina köp framöver, Om jag nu får i en annan lägenhet snart, så ska de bli fint fint där inne!. Men men, senare så träffade vi Jensen, Sofia och läsken och tanden där en snabbis, eller ett hej hann flyga ut. Men vi, "Jag, Hanna, Jensen, Sofia, Läsken" Stod ett rätt långt tag och kika på Mjölkhävartävlingen.
Det var rätt kul och se när de andra gjorde bort sej och spille osv...
Men jag testade efter typ en timmes fegande, men men, ja man var ju inte alls lika bra som man själv trodde.
Fick 3,5 sek, menmen skulle man ha tränat och lärt sej öppna svaljet så skulle man nog kunna knäcka rätt så mkt bättre. men men.

Sen så for vi då till jensen och chillade, medans hanna for och hjälpte sanna att flytta.
Men de blev ialf Dallas, och Film och lite poker under lördags kvällen.
Vi såg "Män som hatar kvinnor" och "17agien" Och jag tycker båda var riktigt bra, så dom borde ni ta och se om ni inte redan sett dom.

Söndag då. Ja vaknade upp hos hanna alltid mysigt att vakna upp med något vackert vid sidan, men hon steg upp lite tidigare än jag, sen tänkte jag och rycka upp mej och stiga upp, men då fick jag känna hur kallt de var! så jag valde att ligga under de varma täcket ett tag till.

Men vi tog oss upp och fikade tillsist. Sen fick vi för oss att fara upp till solbacken och shoppa lite,
Men vädret var ju inte de bästa, vi sprang som imellan alla affärer, men det gick bra ändå.
Sen blev jag bara sugen på tacos så då köpte jag alla ingredienser som behövs för det så, det ska vi snart laga till och mys äta!.
Men nu ska jag gå och tillbringa lite tid med min vackra flickvän, så nu får ni ha en fortsatt bra dag i detta kalas väder, eller det är ialf kalasmys väder.
Jomen jovisst

 

 

---

Något jag behöver:
Jo Pengar!!..



Jag vill bli nått!

Nu har jag mina funderingar igen, blev som råsugen på att gå en Idrott och sport Utbildning i Falun.
Men den är ju som på 3 år och ja det känns ju som så lång tid, nog för att de skulle va kul att komma bort härifrån en sväng. Men jag funderar på om det skulle gå att gå först där på skolan i 9 månader, sen så bor jag i sommarstugan, Det skulle ändå funka. Just bara 9 måndaer, är ju för att Min Hanna kankse ska gå frisör utbildningen iborlänge, och de ligger ju bara 2 mil från falun, så de skulle man kunna ordna så de gick att samköra och så.
Och sen flytta hem och köra resten distans, så kan hon jobba på här eller hur de blir.
Kan bli kanon de där, men det är så mkt som måste stämma in då, Först å främst så kostar de pengar,
Och pengar är ju den största faktorn egentligen, Det är ju så fruktansvärt dyrt att plugga, så vi får se hur de blir,
ska ta och fundera vidare.

Sen så har jag ju också mina andra dröm yrken som jag skulle vilja plugga till och bli, och det är ju först och främst
Brandman, sen kommer psykolog, Så ja det är som mkt att fundera och väga imellan, men vi får se.
Men tänk ändå vilken karriär man skulle kunna göra om man både var brandman på deltid, och sen Idrottslärare och ändå kunna vara idrottspsykolog, men ja det är mest bara drömmar de där.

Jag får ju mina konstiga funderingar och tankar då jag är ute och går.
Men jag måste säga det är ett bra sätt att få din egen tid för att tänka igenom saker. Så det tipsar ja om,
har ni mkt i huvet, Så ja Ta en promenad och tänk igenom allt i de fina höst vädret.

Men nu ska jag ta och dricka upp denna Goda mjölk och äta lite mer vindruvor, sen ta en dusch.
Sen får vi se vad dagen kan erbjuda, har inte så mkt planerat än. Men jag har som ändå lite Fixat, får ju ändå en kanon kväll om jag får vara me hanna, och det ska nog gå så det blir bra de.
Men ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst.

 

---

Om man bara kunde bli de man ville...
Eller bara få så där 40 miljoner eller något, det skulle göra allt så mycket lättare.



RSS 2.0