Så kan det vara.

Alla har vi drömmar...
Tänkte på det när jag var ute på min dagliga promenad efter gymmet
Tänkte att drömmar kan består av många mycket, Mycket som aldrig kommer slå in, Men de flesta drömmar är oftast "saker och ting" sånt som man egentligen inte behöver för att vara lycklig.
Men de finns andra saker också, som till exempel Drömtjej, och det kan jag ju checka av, för jag har som funnit min lilla fina stjärna!. Så det kanske inte är allt för svårt att komma sej fram här i livet nog för att de kommer uppför och nerförs backar, men sånt får man ju ta. Det är bara att kämpa på.

Men då finns de ju andra saker som är lite svårare att uppnå då, som typ Drömbilen, min dröm bil är en: Porsche 911. Den kan bli rätt svårt att kunna få i, Men jag kan vara lycklig utan den! Är redan lycklig.
Även om det fattas saker i mitt liv som jag aldrig kommer att få igen.
Saknar dej så Otroligt mycket Mamma! Och dej också Filip!

Men de finns saker eller drömmar då som man kan uppnå på egen hand,
Typ som drömkroppen, sån dröm har då jag ialf, kanske låter lite fjolligt "bögit" jag vet inte.  Men man får väl tycker hur man vill. Men jag vill då få kroppen i super trimm, men de är ju bara att kämpa på och se om de går nångång.

Ajja nu ska jag sluta tjollra på, Ska äta upp min lax och sen gå och duscha.
Ha en fortsatt bra dag!.
Jomen jovisst.

 

 

---
Saker och ting.


Tjosan

De blev en lugn helg, med mkt skrik och ståjj, Men det var kul att få vara me dom, ja mina kompisar kan man ju också kalla dom. Vi spelade mkt och tjollarade på så som det ska vara på våra mysiga lan.
Men nog blev man sliten alltid!, kände bara i går att jag var helt slut i kroppen även om ja inte hade gjort å mkt anstängande, men de blir väl så om man får dåligt med sömn... Men de var värt de ändå.
Sen igår hade ju jag och hanna 2 månader, men vi var som för slitna efter helgen så vi hann inte göra så mkt mysigt, så vi ska väl ta det någon dag fram över och riktigt mysa till de, Sånt gillar jag, jag gillar att mysa och sen ha det riktigt mysigt med den mysigaste personen.

Idag då, vaknade upp rätt trött, ville sova längre, mkt längre! men jag fick mej ändå upp och tog och slog imej lite frukost, sen bar de av till gymmet där jag å per tränade rätt hårt, sen komme boman förbi och kikade lite,
han tänkte då hänga med och träna imorrn, det är ju alltid roligt med fler som man känner som man kan få träna med. Ialf efter träningen blev de en promenad, Vädret var väl inte de bästa, de var rätt kallt och de blåste på ganska mkt, så imorrn blire väl att se till att jag klär mej bättre.

Nu sitter jag bara här i sägen och äter lite vindruvor och tar det allmänt lungt, funderar på om jag ska få det lite finare här, så det kanske blir att städa undan lite små saker, men vi får se om jag har ork för de.
Förkylning är inte kul!

Men nu ska jag få något gjort här, så nu kan jag inte sitta här och tjoller skriva, men ha en fortsatt bra dag.
Jomen jovisst.

 

---

Så ska de vara!


så här går det

Här skrivs det inte ofta, men det är nog därför det inte händer så mkt nytt för mej.
Min dag går typ så här. Träning - Promenad - Dusch - Sen så vet man aldrig vad som händer.
Men den slutar då bäst då jag får vara med min fina tjej. Det är så mysigt de!

Helgen som kommer då, Jani de kan bli en liten del mys, en annan stor del dator och mkt tjoller snack,
Men sånt är ändå kul, men vi får se hur de blir. Man vet ju aldrig  vad som kan hända före.

Nu ska jag fortsätta se lite serie och fundera på vad jag ska göra sen.
Ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst.




---
Så fin så fin!
Men så fin kan man väl inte vara, Men jo så fin är du!

Så vacker!

Så där ja, då har man hunnit träna och varit ute och promenerat.
Det är alltid skönt att få göra bort träningen så tidigt som möjligt så man får mer tid att unna sej för något annat skoj under dagen. Sen måste jag ju  få vara glad över detta kanon väder, det är så jävla skönt att vara ute i.

Nu håller jag på att städa lite, försöker få så mycket som möjligt gjort innan jag ska ut igen och kanske fota lite, så tiden går snabbare så min vackra flickvän  har slutat jobba, Måste bara få skryta lite hon är så naturligt vacker! Men nu idag så fick hon chansen att vara med i "gör om mig" på Hufvudsaken och Ja! jag vet inte vad jag ska säga! För hon är så snygg!.

Jag blir helt tookig, Ska fota henne senare idag efter jobbet så kan jag lägga upp två bilder före och efter.
Nog för att jag nästan vill hålla dom för mej själv, men kan väl vara snäll mot världen då och dela med mig utav min underbart vackra flickvän.

Men nu ska jag sluta tänka på henne eller ialf försöka, så jag får något gjort här, så jag kan få ta mej ut i de vackra väder, känns så dumt att sitta inne.
Men ha en fortsatt bra dag nu.
Jomen jovisst


 

---

I'm happy!


såja

Nuså då var man hemma igen!.
Efter en lång helg borta  någerst utan för luleå, mkt festande, lekande och Mys.
Vi for dit i fredag började resan vid halv 7 eller Jensen och gänget startade typ 7 medans jag väntade på hanna så vi for lite efter, men efter den långa regniga bilresan dit, drog vi igång drickandet. Fredagen blev lyckad, sen så lördag vaknade man ju upp lite så där små sliten, men vi tog det som lugnt ett tag där på förmiddan, sen rullade ju jag och hanna till hennes syster en bit utan för luleå det också, där vi tog handom ylva och firade henne, och åt tårta och annat gott, sen så rullade vi tillbaka och åter tog festande, såja! denna helg blev Lyckad, det är som alltid skoj att fara iväg så där med kompisar och bara komma bort från denna stad å göra nått kul tillsammans, så sånna där tripper ska de bli fler av.

Men nu ska jag klä mej och bege mej mot hanna för att lugna ner mej och se nån film, göra en bra avslutning av denna helg helt enkelt.
Så ha en bra fortsatt dag!
Jomen jovisst.

 

Gud Vad jag har nött denna låt! körde den säkert 25 ggr efter varandra under bilfärderna.

 

 


Detta!

Detta har varit en mysig helg så här länge, å jag tror de lär fortsätta så också, mkt mysigt alltså!.
Men så ska det ju vara, det blir ju de man gör de till!
nemen nu ska jag fortsätta göra denna helg minnesvärd!.
Vi är utan för luleå och har de gott me drickande och annat skoj, som just nu då jag och hanna är hos hennes syster för att fira henns barn ylva, det är är mysigt de.  det är skönt att få ett litet avbrott från festandet.
Men efter detta med tårta och annat gott ska vi bege oss tillbaka till jensen tjejs stuga allstå sofias stuga, där är det också riktigt fint.
men nu ska jag mysa lite mer.
Ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst.


Far far away!

 

---

De börjar ju rulla på ändå!


Super härligt!

Gu vilket skönt väder, nog för att de kom en regn skur där en stund, men den märkte jag inte av för då var jag nere i gymmet. Tyckte bara att de var rätt blött när jag komme ut.
Men senare under dagen har det varit råhärligt väder, har varit ute och gått nere vid älven och så, Hur skönt som helst! de blåste en del men de va bara härligt riktiga höst vindar.

Men nu ska jag bege mej till gumman så ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst.

 

---

Fin så fin!


+

=)

RSS 2.0