+!

Today Is A Good Day




---
Gu va härligt, Nu är allt som de ska vara! Kanon!

Hoppa i!

Blir som inte mycket skrivit här nu förtiden!.
Men jag känner att jag inte behöver skriva nått, allt går som så bra nu. Känner mej som lycklig i mej själv ändå.
Även om vädret inte håller sin topp så finns de annat som får en att tänka glatt.
Men nu ska jag fika klart och fara på jobbet.
Ha en fortsatt bra dag nu.
Jomen jovisst.





---
Det rullar ju på ändå

pobo.

Det va kul med lite fotboll ändå, även om man var sämt osv vidare, men det är alltid kul att göra något sånt där.
Känner mej trött och slut och förvirrad, men men.
Idag blire väl att äta nåt nu, sen tare lugnt sen gå och träna sen bara ligga och försvinna i sömnen, har ingen lust för nått just nu.

Mot helgen då, jani det blir nog jobbfest fredag och det ser jag verkligen fram emot! sen lördag ska jag hemåt, fiska lite.
Sen jobba kvällen och sen får vi se vad som händer, ingen aning faktsikt.
men men ha en bra fortsättning på dagen!
Jomen jovisst.




---
Så lyckat... elr?

Sunrise over and over again

Jasi, jag är som rätt sliten så jag orkar inte skriva så mycket mer än att jag haft en toppen helg!
Den har varit hur mysig som helst, skulle göra om denna helg 1000 ggr.!
Det blev som Tandens 20års fest fredagen och den var ju mysig även om mer än många blev som lite för fulla, men så ska de va. haha. Sen lördag blev de glommersträsk, det var kul och se på Inlines hockeyn.
Sen blev de svansele, där blev de väl lite fiske, fotboll sen senare på kvällen jobbade jag och tanden på dansen ibredsele och de gick bra de me, Hanna var ju där och dansade med sina Gubbar som hon nu redan sen tidigare raggat upp, hon har som sitta lilla gubbgäng hon hänger med, haha!

Men nu orkar jag inte skriva mer, är som så trött och så.
Men de var som en urmysig helg som sagt! Tack för allt ni som nu varit med!
Jomen jovisst.




---
Så fin så fin!

Soolen.

Då var fredagen överstökad bara två dagar till sen jobb, haha.
Nemen igår blev de väl skoj måste jag säga, de blev god mat! Grillat!.
Sen mycket drickande, och mkt fyllesnack och allt vad vi gjorde, men det är som rätt mysigt ändå att fara och festa me vännerna lite, det är som lite roligare när man är borta från stan och sånt för då kan ingen springa iväg och försvinna, nog för att man kan springa bort sej rätt bra i skogarna här omkring men ändå.
Men jag hade också vilja vara istan igår! faktiskt. men de får jag ta igen idag hoppas jag.

Kände mej väl rätt risig imorse inte för att jag var bakis men mer utav att jag var som så trött men kunde ändå inte sova längre, men så blire ju efter en sån där kväll. Men Tack för den sociala delan!, det är som mysigt ändå!.
Ja men vad händer nu då, har som just duschat och fräschat till mej, super härligt att duscha!!.
Men jag har väl tänkt fara till affärn och tanka bilen och sånt på ett tag, sen ska jag väl se hur jag mår om jag tar och springer en sväng eller inte. Sen så kan eller de blir nog så att jag far till glommers och kollar på när dom spelar inlines , hockey, det kan ju va nått.! ialf så lär de säkert va skoj att se, haha!

Sen så jobbar jag ju mot kvällen, jag och tanden ska sitta och vara social med varandra. sen hoppas jag väl på att en viss person ska följa och va där och dansa och sådant!, Men vi får se hur de blir.

Nu ska jag ialf se om jag kan ta och göra nått vettigt. Ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst.





---
Hoppas kan man ju alltid!!

En heldel Crap!

Funderationer...
Jahaja, hur ska jag ta och göra imorgon, det är frågan!?.
Ska jag ta och köpa me mej en heldel dricka och rulla hemåt för att festa lite me grabbarna där hemma och fira tanden och så. Och sen tror jag de också vara Byakamp på lördag, kl 12, Men om jag känner mej rätt så lär jag väl vara så jävla full på fredagen så lördagen lär jag inte äns vara nära på levande, eller lär väl vara dyngbakis skulle jag tro.
Men det går ju att ta de lugnt också, men de är ju inte ofta jag gör de, Jag är ju partykungen! haha.

Nemen jag vet inte, kan ändå bli så jag stannar istan fredag, och bara tar de lugnt, Så kan jag träna också. för om jag ska hem imorgon så lär de bli så stressigt och allt, tycker inte om för mkt stress, de gör mej så trög.!
Men om stannar då, så lär jag ju vara kry lördag och då kan jag fara och kolla på när flickorna från kloster ska spela inlines Hockey, eller vad de nu var igen. Men de skulle ändå vara kul att se! haha för som jag nu har fått för mej, så är dom väl inte allt för bra, eller dom kanske är bäst, jag vet inte, men de skulle va skoj och se och kanske fota lite, vem vet!.

Men ja, jag vet inte vad jag ska göra, ska jag fara hem eller ska jag stanna och fara lördag.
skulle vara bäst om jag kunde göra båda, men lär jag supa fredag, kommer jag inte kunna köra på lördag så då skiter de sej. så ja! Får tänka över de där.

Men ialf, denna dag har varit bra. Kul på jobbet! och skönt att träna, blir nog att springa en sväng vid nio, sen bara sova och ta dagen imorrn som jag vill!.
Ah nu orkar jag inte skriva mer..
Jomen jovisst.





Som vanligt så är detta min favorit låt och kommer nog alltid vara det!. den gör mej alltid så glad.


---
Speciellt!


until

Va gla man blir när vädret är så här Okeej!, det är mysigt att vakna upp när man ser solen skiner,Mums!.
Snart blire då att fara till jobbet, har just ätit frukost och sånt, känns bara skönt att fara och jobba, det är som kul och dag äre ju mys väder så då kanske man kan få bli lite brun också. Det är härligt de med!, ajja nu ska jag gå till bilen och rulla vidare. Ha en bra dag nu!.
Jomen jovisst



Him är ändå rätt bra tycker jag!.

---
=)

Grön

Detta blev ändå en trevlig kväll måste jag säga!.
Surströmmning och trevliga personer, det är inte fel nånstans!.
Brukar oftast inte hända så mkt under kvällarna på veckorna för mej, men det är ju alltid kul när de kan börja hända saker!.
så igår kväll och idag, har varit kanon! Tack så mkt för de.
Nu blire ialf att se ett avsnitt av nån serie, sen blire väl att somna in, och vakna upp för att jobba.
Men jobbet är de inget fel på, det är urmysigt där, så länge man inte får nå jobb man måste hålla på med hela dagen och inte äns kan snacka me nån, de är typ de värsta, ananrs är de helt kanon!.
men ja, Hooj!
jomen jovisst.



Blev klippt i dag också, kom jag ju på. jag tycker det blev bra!
Så tack hanna för det!, du är duktig du!.

---
Så fin!.

Sail on.

 





---
Tänk om allt vore som man ville!

Söndag...

Söndagar är ju bara ett stort minus i veckan, allt går så segt, finns nästan aldrig nått att göra.
sen måste man ändå gå och lägga sej tidigare för att man ska upp och jobba imorrn, men jag skulle mkt hellre ha måndag just nu. söndagar borde bara försvinna!.

ialf, så har jag inte alls gjort något värt idag, har inte sovit allt för mkt, vakna vid 9, känner mej rätt sliten för blev som rätt sent igår, men de klagar jag inte över, Det var riktigt trevligt ändå!!.
Men ialf, vaknade 9, tog hunden på en långpromenad idag också då, tycker ändå det är skönt att gå iväg ca, 1 timme på morgonen, bara för att samla alla tankar och känna lugnet.

Efter de blev INGET, som ni ser så händer de inte mkt allt för min del. var förbi affärn nyss och tankade bilen och köpte ett äpple. det äpplet var riktigt mysigt gott!, just ja, köpte ne lott också för att testa min lycka, men nej den var då inte med denna gång heller, suck. haha nu måste jag sluta sitta här och klaga, känner mej som en propp!!

Ialf så ska jag väl vara här hemma ett tag, får se om jag är kvar till efter maten ialf, då slipper jag käka istan, även om jag måste göra lunch till imorrn, men de får väl bli nå snabbt och enkelt igen. ska hinna förbi icamaxi också och köpa en stor del mat, hade jag tänkt för de behövs, det är alltid kul att stor handla mat!.

Kan bli paintball innan jag far också, men de får vi se om, om vädret håller och om jag är på humör för de, men vi får se.
Nu ska jag ialf bara ligga här och ta de lungt och se om jag får för mej nått roligt att göra. Ha en bra söndag! ni som gillar dom ialf.
Jomen jovisst.




---
Hey girl you know you drive me crazy.!!!

Stream

Ändå rätt mysig dag hitintills, har varit kanon skönt väder hela dagen faksikt så det ska jag verkligen inte klaga på!.
Men men, vaknade rätt skönt ändå, rätt tidigt men jag klagar inte, ju tidigare man lyckas komma upp och inte vara trött ju bättre!, då hinner man ju göra mer utav dagen!. de börja med att gå upp, fika, sen såg hunden så ensam å kissnödig ut, så då tog jag honom på en lång promenad ut igeom denna vilda skog, haha! nemen de var också riktigt skönt att bara få gå en sväng, jag gillar hundar, Jag vill själv ha en hund. Kommer nog bli en hund framöver, me ndå måste jag ha sett till så jag fixat bättre lägenhet, kanske jobb, och en fin flickvän!. En som orkar gå ut me hundstackarn då inte jag orkar osv, haha.

Men sen efter de for jag ut på en härlig fisketur, fiskelyckan var väl så där, fick sådär 4 gäddor och en liten till stackare, men annars vare rätt dött, inga stora as som jag hade hoppats på, men dom kommer när dom själv vill, så de är bara fara ut nånannan gång å se om turen faller in då istället. Sen efter de fick jag klippa gräset, sen kom farsan hem från dalarna, där han nu varit i 2 veckor, och då blev de grillat, de var riktigt gott de, har som inte ätit gott på länge nu när jag bara är i stan och jobbar osv, så blire som bara snabba rätter och sånt, är oftast så trött när jag slutar så jag inte orkar göra nått super, men de ska bli ändring på!.
nu snart kanske de blir att fara ivääg upp i skogen till en sjö och hoppa å bada där uppe en sväng, sen får vi se om de blir volleyboll och något annat kul. men inget är säkert än. de kan lika gärna bli att sitta inne me lillbrorsan och spela xbox, å sånt, men de är ju inte alls lika skojigt, men man tar de man får. ajja
nu ska jag ialf ner och göra lillkillen sällskap, sen ska jag slå några signaler runt och styra upp denna kväll.
Hoppas ni andra får en trevlig kväll ni me!
jomen jovisst.



---
De finns typ inget snyggare! = )

vemvet.

Idag, eller igår fredag, nu är de ju redan lördag om man kollar på klockan, men jaja de skiter jag i.
Ialf igår då, fredag alltså!, då blev de ju upp, sen jobbande, de var rätt härligt och jobba ändå, de var ju ändå fredag, sen så äre som ändå riktigt mysigt på jobbet vissa gånger ialf, vissa gånger kan de väl vara lite ansträngade men de får man ju ta, det är ju ändå ett jobb! haha.

Efter jobbet så for jag ialf förbi gymmet och tränade lite så där slappt, bara för att kunna säga att jag va där. känns bättre så.

Sen blev de att rulla hem, hem till svansele då. Det är skönt att komma från stan ibland!, man kan bli lite små less att vara ensam där hela kvällarna...

Sen blev de jobb, jag och tanden jobbade, och de gick ändå rätt bra.
De va som kul att få ta å snacka lite me tanden så där, det är som kul att höra lite nya saker och sånt som hänt osv.

Och nu ligger jag bara här och funderar på morgon dagen, jag hoppas på bra väder! så jag kan få lite sol på mej! och hinna fiska lite, sen kanske de blir att vi grillar och myser till det, eller så om vi far en sväng till boviken och kollar läget där, eller ja. Hur vi nu gör, vi ska gå göra nått kul ialf!, de måste man ju göra då man ändå bara jobbar och sover på veckorna, då måste man ju passa på att styra nå bra underhelgerna. De tycker då jag. ajja nu ska jag lägga mej och se nått, sen bara somna in, och vakna upp, sen ut fiska, kanske fara förbi på nån marknad i byn brevid och köpa nå bröd, eller ja vi får se.
men ha en bra fortsatt lördag, eller om ni nu ser att de är en sen fredag, ni får bestämma, ialf Gonatt!
Jomen jovisst.



---
Hur ska detta gå, som lite små jobbigt att bara vara mitt i allt. Allt står som still...

-

Mm,  man blir ju som så jävla less allt, det här vädret förstör mitt humör, blir tookig!.
Inget går som de ska, allt blir bara skit. usch! Åh gud ja, blir så tookig på denna blogg, hade gjort typ allt super fint och allt, men nae, det är klart de int ska funka. Allt blir bara så Cp, å nu är jag bara less på allt! Fan å! Usch!.
Mår jag så här imorrn, så är jag sjuk å bara sitter å surar, nemen USCH!. Orkade inte äns göra klart denna skit blogg, får låta de vara så här ett tag till.
Nångång ska jag väl få orken och ha humöret för att få till de där, Men inte nu!.

Ajja nu ska jag fan fara ut å springa i detta fittväder, Orkar inte bry mej längre.
Nae nu ska jag sluta skirva massa skit, skulle kunna hålla på länge! men de löns inte!.
Jomen jovissst.



---
Pallar inte.

trappa!


Man får ju ändå lite sommar pepp! av denna låt, blir som lite små taggad av att bara fara ut å vilda i solen, om nu vädret håller så lär de bli mkt av de i helgen skulle ja tro, mys!
ajja ska int skriva mer, blir vidare ut och göra nå mer nyttigt ;)
Ha en fortsatt bra dag!
Jomen jovisst

---
Typiskt. men man vet ju aldrig.

piece out



Nu blire att chilla från bloggen ett tag, känns som att jag bara ändå skriver en massa skräp!.
Så jag skiver väl senare nån dag framöver, då jag känner för de. Hare så bra.
Jomen jovisst.

---
Hm, Jobbigt läge... ah de är väl bara att rulla vidare helt enkelt. . .

twitter



De blev en mysig kväll av denna ändå..
De va verkligen inte planerat, men det är ju kul när kompisarna hör av sej, så man kan hitta pånått, och de blev ju nått som ändå.

Vi var nere på stadsfesten hela kvällen kan man säga, det var som ändå  mysigt. Eller de blev mysigt ändå!
Ibörjan va de väl lite så där små segt, men mot slutet av kvällen hade jag hunnit träffa en heldel gamla godingar, såjaa... kul vare, nu ska jag allt ta och sova.

Det känns verkligen som att det är nått jag behöver just nu. måste ta och vila upp mej nu inför ännu en ny jobb vecka. Men jag tycker det är hur kul som helst på jobbet så jag ska inte klaga, vissa gånger äre typ så att jag längtar till jobbet, de låter skumt men så kan de faktiskt vara. alltid trevligt när de är bra väder och att de finns trevliga personer att snacka och jobba med.

Men nu ska jag sova så jag har någon ork för morgon dagen, även om de är söndaag och då brukar de väl inte alls händra så mkt, men man vet ju aldrig det kanske blir en kväll som denna ut av de, vi får se.
Men gonatt på er...!
Jomen jovisst.

---
Myspys

Sprall...

Vaknade upp imorse hyfsad fräsch ändå, alltid skönt att slippa de gräsliga imagen efter den kväll som den som var, men de finns Goa ungdommar ändå, Hade riktigt bra igår ändå, killen med tusenlappen var då klockren!.
men men nog me händelsler från gårdagen, haha! kan man säga.
Ialf kände jag ju mej så där lite små mysig med rätt mkt energi ändå, så då fick jag suger för att fara och träna, för att få bränna på lite, så jag fick mej upp på benen och vandrade vidare till Gymmet, men som vanligt med min Tur, så var de ju inte alls öppet, inte äns lite.. De var ju inte alls trevligt kände jag, så då blev jag som så där lite små purken så jag fick för mej att gå ner på stan, för att vara lite social på stan. Men int vare nån som jag kände ute, nog för att jag förstår att de flesta bara vill ligga och dö bort, efter för mkt gift från gårdagen, men men nog för att de var en del Randoms ute som jag visst hade snackat me igår, men det är väl trevligt att prata med lite nya ändå.

Men jag gick en runda runt all de där små vita tältet och kikade lite lustgit som jag alltid gör, det blir som lite roligare om man tänker lite lusigt om allt. haha!
Men jag blev ju som små less att gå runt där själv.. så jag gick in på bokia och tog mej en kaffe kopp, som så många gång tidare, sen så tog jag en härlig bok om flugfiske, Ja flugfiske.. de som jag nu bara har blivit så kär i!.
Det är nog min nya sommarkärlek, även om jag knappt kan fiska de, och int har något spö än, men de ska jag köpa när löningen faller in. Sen blir det att börja nöta de, och ta de lungt  från supandet ett tag.Men jag vill verkligen fiska nu, det är som så mysigt ändå.! ajja, var där och myste me mej själv ett tag som jag sa.
Sen vandrade jag upp mot min gräsliga lägenhet, Vill verkligen ha en ny.!

En större, En mysigare, En med en mysig balkong där man kan sitta och njuta, En med badkarr där jag kan ligga och vara som en kvinna för en stund. En lägenhet där jag kan köpa in möbler och saker som passar ihop med varnara,  En mysig, fin, härlig, Lägenhet helt enkelt.
En som jag förhoppningsvis kan få en mysig härlig tjej att flytta in meme. Men de vet man ju aldrig när de kan ske.

Jajemen...
Nemen nu ska jag sluta sitta här och skira en massa skunk.. Måste ta tag i mej själv och ta och städa lite, sen bara dö bort, för de finns inte mkt annat att göra en kväll som denna, när man ändå är nästan en aning för sliten.
men men, ha en fortsatt bra dag!.
Jomen jovisst.




Ändå rätt härlig låt, eller ni får väl ta och tycka va ni vill, Men den gillas av mej ialf.

---
Saker och ting ska ju alltid vara så där fel, eller bara så svårt att få.


Partaj!



Underbart!

Jasi, vaknade ju upp som en flygande orre, nemen nog var jag nästan rykandes imorse också måste jag säga.
Gårdagen var väl rätt lyckad om jag bort ser från CpVakterna som skicka ut mej ett antal ggr, me de behöv ja int nämna nå om, de sabba lite, Men jag hade riktigt bra sällskap under kvällens gång, så jag ska int klaga, det va ändå skoj! Mysmys.   idag jobbade jag, Jaa eller gjorde jag de, kanske inte i början då, för då var jag så så så slut måste jag säga, mina ben kändes som träklabbar, och min kropp gick bakåt.! men eftetr att ha fått smälla i men en Pastakebab sak så börja de väl gå bera, och nu ska de sanrt börjas med drickandet igen, och jag hoppas på en härlgit kväll åter igen, det blir ju vad man gö de till, så nu ska det styras!.

Men men nu ska jag äta, sen göra mej klar och sånt, men ha en trevlig kväll ni andra!
Jomen jovisst..


---
Ändå lite mysigt!


exakt.


RSS 2.0